Sondaj: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 sau iPad Mini 3 – ce produs Apple vei cumpara dupa lansarea oficiala in Romania ?

UPDATE 2: Prețurile pentru Telekom Romania le găsiți aici.

UPDATE 3: Aici gasiti preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Orange.

UPDATE 4: Aici gasiti preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Vodafone.

UPDATE: Începand de astăzi poți face precomandă pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus, afla detalii aici!
  iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 si iPad Mini 3 sunt cele mai recente produse Apple prezentate si lansate de catre compania Apple, ultimele doua urmand a fi lansate la sfarsitul saptamanii viitoare oficial in Romania. Desi iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile pentru achizitie de aproape o luna de zile in tara noastra, ele vor fi lansate oficial in tara abia incepand cu data de 31 octombrie, pe 24 octombrie urmand a fi deschisa o sesiune de precomenzi la operatorii de telefonie mobila.

  Preturile iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi cu 200 – 300 LEI mai mici decat cele practicate acum de catre operatorii de telefonie mobila, in timp ce ieri v-am vorbit despre preturile pentru iPad Air 2 si iPad Mini 3, asa ca stiti la ce sa va asteptati. Avand in vedere toate acestea, acum sunt curios sa aflu ce produs nou al companiei Apple intentionati sa cumparati dupa lansarea din Romania, mai ales ca iPhone 6 Plus reprezinta un motiv extrem de bun de a renunta la o tableta iPad.