iPhone 6 si iPhone 6 Plus au avut un succes rasunator in prima luna dupa lansare

UPDATE: Prețurile pentru Telekom Romania le găsiți aici.

UPDATE 2: Aici gasiti preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Orange.

UPDATE 3: Aici gasiti preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Vodafone.

  Lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus a fost primita de cozi lungi in fata magazinelor Apple din intreaga lume si de un numar record de precomenzi in primele 24 de ore de disponibilitate, ele transformandu-se mai apoi intr-un numar record de vanzari in primul weekend de disponibilitate. 10 milioane de unitati au fost vandute de Apple in 9 tari in weekend-ul lansarii, alte 20 de milioane ar fi fost precomandate in China si nu se stie inca, cate milioane sau zeci de milioane au fost vandute in zecile de tari in cate terminalele sunt disponibile.

  Lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus a stabilit noi recorduri de vanzati pentru compania Apple, analistii americani estimand ca minim 30 de milioane de terminale s-ar fi comercializat in prima luna de disponibilitate pe piata, China fiind una dintre tarile importante in care Apple a avut vanzari spectaculoase. In cadrul conferintei pentru prezentarea iPad Air 2 si iPad Mini 3 Tim Cook a laudat vanzarile de terminale iPhone fara a oferi cifre exacte pricinv numarul de unitati comercializate, iar probabil nu vom afla prea curand exact cat succes au avut ele.

  Chiar si asa, luni Apple va anunta rezultatele financiare pentru Q4 2014 si va dezvalui numarul de terminale iPhone vandute in ultimele 3 luni de zile, aceste cifre urmand a sta la baza unor estimari privind numarul de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus comercializate pe glob in cele 11 zile de disponibilitate.