Lansare iPhone 6 și iPhone 6 Plus Orange – preț cu abonament și preț standard

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost lansate cu precomandă la Orange cu doar câteva minute în urmă, iar în acest articol puteți vedea prețurile practicate de către operator pentru noile produse ale companiei Apple. Prețurile la abonament diferă în funcție de tipul de abonament pe care îl aveți și pentru care doriți să faceți prelungire, însă dacă doriți să încheiați unul dintre abonamentele pregătite special de către Orange România, ei bine le puteți vedea în imagini și ele nu vor fi modificate.

Abonamente Orange iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  Pentru noile produse Apple, Orange România a ales patru abonamente speciale : Panteră 20, Panteră 25, Panteră 31 și Panteră 41, cel din urmă oferind cele mai bune prețuri pentru ambele produse ale companiei americane. Cel mai ieftin iPhone 6 16 GB costă 349€ la Orange cu un abonament Panteră 41, în timp ce cel mai scump iPhone 6 Plus 128 GB costa 649€ la același abonament, prețurile fiind mari pentru România și nu numai.

  Abonamentele trebuie încheiate cu o perioadă contractuală de 2 ani de zile pentru a beneficia de aceste prețuri.

Preț abonament iPhone 6 și iPhone 6 Plus Orange

  Orange comercializează numai terminale codate prin rețeaua sa de distribuție, deci orice veți achiziționa va fi nevoie de plătirea unei decodări pentru a putea folosi terminalul și în alte rețele de telefonie mobilă. Dacă doriți totuși să cumpărați unui dintre cele două produse la pret standard, atunci veti putea cere decodarea gratuită de la operator, dar veți plăti un preț întreg pentru ambele produse și nu veți beneficia de vreo promoție pentru precomandarea lor în momentul de față.

Iată preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Orange:

  • iPhone 6 16 GB – 708€;
  • iPhone 6 64 GB – 809€;
  • iPhone 6 128 GB -indisponibil;
  • iPhone 6 Plus 16 GB – 809€;
  • iPhone 6 Plus 64 GB – 929€;
  • iPhone 6 Plus 128 GB – indisponibil.

Din păcate niciunul dintre modelele de 128 GB nu este disponibil pentru achizitie, dar acest lucru este normal, având în vedere prețul ridicat al terminalelor comercializate în România.

Orange lansează iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România

Bucureşti, 24 octombrie 2014. Orange aduce pe piața din România iPhone 6 și iPhone 6 Plus din 31 octombrie, iar începând de astăzi, 24 octombrie, se pot lansa deja precomenzi. Împreună cu noile modele iPhone, clienţii Orange se vor bucura de claritatea sunetului prin HD Voice și internet la cele mai mari viteze în rețeaua 4G #1 din România .

Odată cu oferta curentă pentru iPhone cu un abonament pe 2 ani, în perioada 31 octombrie – 31 decembrie, Orange a pregătit noi avantaje pentru clienți:

  • prin programul special Buy-Back iPhone pentru vechiul iPhone se oferă un voucher cu valoare mai mare
  • 2 luni gratuite la Asigurarea basic
  • 3 luni gratuite pentru opțiunea Universe HD Go prin care pot urmări programe, filme, seriale și emisiuni TV în mișcare

Programul Buy-back e valabil pentru clienții care vor să-și schimbe vechiul iPhone cu unul nou, cu activarea sau prelungirea unui abonament din oferta comercială pe 2 ani. De exemplu: pentru un iPhone 5s 16 GB folosit, prin programul special Buy-Back iPhone se primește un voucher în valoare de 280 euro, la cumpărarea unui iPhone 6 16GB. Voucherul primit se poate folosi pentru achiziția iPhone 6 16GB la doar 69 euro cu abonamentul Panteră 41, pe 2 ani, în loc de 349 euro.

Pentru clienții existenți care doresc să achiziționeze ultimul model de iPhone, Orange oferă noul serviciu Early Upgrade prin care pot cumpăra un nou iPhone oricând, indiferent de perioada contractuală actuală.

Cu Early Upgrade clienții pot achiziționa un telefon nou la preț Thank You oricând doresc, fără să mai aștepte terminarea perioadei contractuale. Contravaloarea serviciului este calculată în funcție de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl deține în prezent și numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care Orange aplică un discount de 60%.

Clienții Orange au astfel posibilitatea să fie mereu în pas cu ultimele schimbări ale tehnologiei, având acces în fiecare an la cele mai noi modele de smartphones.

Orange va oferi modelele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus împreună cu o gama variată de abonamente dedicate, care vor permite conectarea la internet cu viteze 4G.

23 COMENTARII

  1. Ip6 cu 128 gb nu apare deloc dupa prima selectie. Oricum e superb sa ai un pret destul de ok la buy-Back 252 euro pe un ip5 64 gb