iOS 8.1 – cum fac update sau restore ?

 

UPDATE: iOS 8.1 a fost lansat, afla aici detaliile!

iOS 8.1 va fi lansat diseară și în două articole separate v-am vorbit despre motivele care recomandă instalarea sa, dar și despre ora la care el urmează să fie disponibil pentru update prin serverele companiei Apple. Acum unii dintre voi se intreabă probabil cum trebuie să procedeze pentru a instala iOS 8.1 în propriile terminale și realitatea este că procedura în sine este extrem de simplă și implică doar o îndelungă așteptare pentru descărcarea fișierelor din serverele Apple.

  iOS 8.1 poate fi instalat foarte ușor doar prin utilizarea sistemului Software Update, Actualizare Software, prezent în Settings > General > Software Update, Configurări > General > Actualizare Software, acolo fiindu-vă listată noua versiune de indată ce ea va fi disponibilă. Pentru a face Actualizare Software direct din iPhone, iPad sau iPod Touch va trebui doar să vă asigurați că aveti minim 1.5 GB liberi in cele mai noi tablete iPad si până în 1 GB în iPhone 6 sau iPhone 6 Plus și să apăsați butonul de update de îndată ce iOS 8.1 va fi disponibil.

  Cea de-a doua metodă de instalare a iOS 8.1 implică utilizarea iTunes, iar în acest caz va trebui să vă conectati terminalul la calculator, să apăsați butonul Check for Update și să așteptați până când software-ul va fi descărcat și instalat. Această procedură va actualiza datele din terminale fără a le șterge în prealabil, dar este recomandabil să faceți un backup inainte folosind iCloud sau iTunes.

  În cazul ambelor proceduri este recomandabil să faceți un backup, dar în aceeași măsură trebuie să știți parola Apple ID-ului vostru dacă terminalul este protejat prin Find My iPhone, deoarece ea va fi cerută după finalizarea procedurii de instalare.

  Diseară prin intermediul aplicatiei iDevice.ro veti afla când va fi lansat iOS 8.1, așa că este recomandabil să o aveți instalată în terminale.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


13 COMENTARII

  1. Salut, am o intrebare. Eu am Gewey, telefon fiind inca codat pe UK. Pot face update? Sau va trebui sa schimb cartela aia de decodare?