Prima Pagina Actualizare Software iOS 8.1 – cum fac update sau restore ?

iOS 8.1 – cum fac update sau restore ?

 

UPDATE: iOS 8.1 a fost lansat, afla aici detaliile!

iOS 8.1 va fi lansat diseară și în două articole separate v-am vorbit despre motivele care recomandă instalarea sa, dar și despre ora la care el urmează să fie disponibil pentru update prin serverele companiei Apple. Acum unii dintre voi se intreabă probabil cum trebuie să procedeze pentru a instala iOS 8.1 în propriile terminale și realitatea este că procedura în sine este extrem de simplă și implică doar o îndelungă așteptare pentru descărcarea fișierelor din serverele Apple.

  iOS 8.1 poate fi instalat foarte ușor doar prin utilizarea sistemului Software Update, Actualizare Software, prezent în Settings > General > Software Update, Configurări > General > Actualizare Software, acolo fiindu-vă listată noua versiune de indată ce ea va fi disponibilă. Pentru a face Actualizare Software direct din iPhone, iPad sau iPod Touch va trebui doar să vă asigurați că aveti minim 1.5 GB liberi in cele mai noi tablete iPad si până în 1 GB în iPhone 6 sau iPhone 6 Plus și să apăsați butonul de update de îndată ce iOS 8.1 va fi disponibil.

  Cea de-a doua metodă de instalare a iOS 8.1 implică utilizarea iTunes, iar în acest caz va trebui să vă conectati terminalul la calculator, să apăsați butonul Check for Update și să așteptați până când software-ul va fi descărcat și instalat. Această procedură va actualiza datele din terminale fără a le șterge în prealabil, dar este recomandabil să faceți un backup inainte folosind iCloud sau iTunes.

  În cazul ambelor proceduri este recomandabil să faceți un backup, dar în aceeași măsură trebuie să știți parola Apple ID-ului vostru dacă terminalul este protejat prin Find My iPhone, deoarece ea va fi cerută după finalizarea procedurii de instalare.

  Diseară prin intermediul aplicatiei iDevice.ro veti afla când va fi lansat iOS 8.1, așa că este recomandabil să o aveți instalată în terminale.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA

Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


 • daniel

  Salut, am o intrebare. Eu am Gewey, telefon fiind inca codat pe UK. Pot face update? Sau va trebui sa schimb cartela aia de decodare?

 • Teoretic nu ar trebui sa fii afectat in vreun fel, dar este bine sa astepti sa vezi ce se intampla cu alti utilizatori.

 • alexandru

  pentru care au deja 8.1 beta ce spui cum e indicat

 • @alexandru: Shift + check for update, alta solutie nu ai. Teoretic ar trebui sa-ti pastreze datele intacte.

 • Gabi

  Si a aparut.
  Ca update din 8.0.2 cica are 69,4MB asa spune 4S al meu.
  Deci nu va asteptati la prea multe cred.

 • Patrutescu marius

  Va rog sa-mi Spuneti daca iOS 8-1 se poate instala pe iPad 2.

 • carbune

  Eu am Gewey merge facut update?o facut careva?

 • vlad

  se poate 🙂 l-am pus pe iPad2. si parca e mai fluid fata de 8.0.2

 • mariusjo

  IOS 8.1: “Adds an option to select between 2G, 3G or LTE networks for cellular data” – Nu se confirma (Vodafone).

 • Adela

  Cat spațiu ocupa 8.1 ? Doar 1,5 gb?

 • Patrutescu marius

  Vlad multumesc mult.

 • @mariusjo: Daca citea toata lumea ce am scris eu, intelegea unde trebuia sa caute sau nu.

 • Pingback: iOS 8.1 a fost lansat! Afla aici toate detaliile! | iDevice.ro()