Lansare iOS 8.1 – la ce oră va avea loc ?

UPDATE: iOS 8.1 a fost lansat! Afla aici toate detaliile!

  Lansarea iOS 8.1 este programată pentru a avea loc în cursul acestei zile, compania Apple anunțând încă din cursul zilei de vineri faptul că va oferi noua versiune a sistemului de operare pentru descărcare din 20 octombrie. Pentru că multi dintre voi se întreabă la ce oră va fi lansat iOS 8.1 în cursul zilei de astăzi, acum vă spun că începând cu orele 19:00 – 20:00 ar trebui sa puteți face update la noua versiune a sistemului de operare prin intermediul sistemului OTA Update sau iTunes, dar cu detalii despre acest proces voi reveni mai târziu.

  Lansarea iOS 8.1 vine pe fondul lansării Apple Pay, iPad Air 2, iPad Mini 3, dar și dintr-o încercare a companiei Apple de a își spăla greșelile făcute în ultima perioadă cu update-urile pregătite pentru iOS. V-am spus astăzi de ce este bine să faceți update la iOS 8.1 în momentul în care urmează să fie disponibil pentru noi toți și dacă încă sunteți nesiguri în legătură cu acest pas, atunci vă invit să reveniți diseară pentru a afla detalii dspre experiența celor care au instalat iOS 8.1 deja.

7 COMENTARII

  1. Ios s-a dus de la ios 6, papa “apple”(de cand s-a dus Jobs), de la iphone 3g pana la 4s nu am patit sa nu pot folosi telefonu pentru ce este facut, anume sa pot suna, cum este acum cu ios 8.0.1, timp de 3 ani de iphone 3g->4s nu am avut absolut nici o problema ,,,, acum softul arata oribil, lag, pe ipad air, se misca ca un c****t, dai 50 de milioane pe un produs ca sa mearga ca o soseta infecta.

  2. Pe ipad mini e bataie de joc, pe faza asta urasc apple. Ii multumesc lu Dumnezeu ca am instalat ios 8 din prima zi si am avut timp sa revin la ios 7 pe ipad mini.

  3. Am iOS 8.02 pe iPad mini 2 si se misca aiurea. Mai ales in brouwser e praf. Agata si prin meniu si are lag cand blochez tableta. Se aude tacanitul acela dupa 2 secunde