Lansare iOS 8.1 – la ce oră va avea loc ?

UPDATE: iOS 8.1 a fost lansat! Afla aici toate detaliile!

  Lansarea iOS 8.1 este programată pentru a avea loc în cursul acestei zile, compania Apple anunțând încă din cursul zilei de vineri faptul că va oferi noua versiune a sistemului de operare pentru descărcare din 20 octombrie. Pentru că multi dintre voi se întreabă la ce oră va fi lansat iOS 8.1 în cursul zilei de astăzi, acum vă spun că începând cu orele 19:00 – 20:00 ar trebui sa puteți face update la noua versiune a sistemului de operare prin intermediul sistemului OTA Update sau iTunes, dar cu detalii despre acest proces voi reveni mai târziu.

  Lansarea iOS 8.1 vine pe fondul lansării Apple Pay, iPad Air 2, iPad Mini 3, dar și dintr-o încercare a companiei Apple de a își spăla greșelile făcute în ultima perioadă cu update-urile pregătite pentru iOS. V-am spus astăzi de ce este bine să faceți update la iOS 8.1 în momentul în care urmează să fie disponibil pentru noi toți și dacă încă sunteți nesiguri în legătură cu acest pas, atunci vă invit să reveniți diseară pentru a afla detalii dspre experiența celor care au instalat iOS 8.1 deja.

Articolul precedentAplicatii gratuite pentru iPhone, iPad si iPod Touch – 20.10.2014
Articolul următorAndroid Lollipop 5 wallpapers
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.