Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 va fi lansat in magazinul Telekom din Calea Dorobanti 164

iPhone 6 va fi lansat in magazinul Telekom din Calea Dorobanti 164

  Lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Telekom va avea loc pe data de 31 octombrie, iar astazi operatorul de telefonie mobila a trimis invitatii pentru evenimentul care va avea loc in seara zilei de 30 octombrie pentru a marca distributia pe piata din Romania a terminalului. Telekom va incepe comercializarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in magazinul din Calea Dorobanti, Nr. 164 incepand cu ora 0:00 a zilei de 31 octombrie, asa ca daca va aflati in Bucuresti, de acolo il veti putea cumpara.

  Lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania va fi marcata de catre Telekom cu o serie de cadouri oferite primilor cumparatori ai noului terminal, cadourile urmand af i o surpriza facuta in spiritul brand-ului. Inaintea lansarii din 31 octombrie, Telekom va deschide o sesiune de precomanda pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus incepand din 24 octombrie, asa ca teoretic ar trebui sa va si puteti rezerva un terminal pentru a il ridica din locatie in data de 31.

 • alex

  Ne spune cand ne spune unde dar ne spune si cat costa ? Ca la telekom acum e 3300 5s ul care la istyle e 2600 .. Deci ..

 • Vor afisa si preturile pe 24 octombrie. Vor fi cel mai probabil preturi de Apple Store la liber.

 • Victor Preda

  Foarte tare , sa vezi omor :).

 • MrUnivers

  5 s il gasesti si sub 2000 nou daca sapi mai adanc.

 • masypo

  La auchan am văzut ca au băgat iphone 6. E 4000 de lei