Prima Pagina Apple iMac Retina Display 5K are performante similare cu cele ale modelelor anterioare

iMac Retina Display 5K are performante similare cu cele ale modelelor anterioare

  iMac Retina Display 5K este unul dintre noile produse lansate pe piață de către compania Apple, dar dacă vă așteptați ca el să ofere performanțe ridicate, ei bine vă spun că vă înșelați amarnic, acest lucru fiind confirmat de primele teste de performanță apărute ieri. În imaginea de mai sus puteti vedea că diferența în performanțe între iMac Retina și iMac 2013 este minoră deoarece procesoarele implementate de Apple trebuie să suporte o rezolutie dublă față de cea diponibilă în modelele anterioare ale produselor.

  Diferența minoră în performanțe este identică atât în cazul testelor single-core, cât și în cazul testelor multi-core, astfel că noile modele ale iMac vor oferi practic aceeași performanță precum vechile modele, dar vor afișa imagini de calitate mult mai bună. Având în vedere că exact același lucru s-a întâmplat în momentul în care Apple a lansat MacBook Pro Retina Display, este clar că accentul este pus pe imaginile de calitate ridicată și nu pe performanțe.

 • costinvlad

  era de asteptat asta nu stiu pe cine ar putea mira…

 • Paiu

  dar nu cumva in teste imac retina are decat i5 iar celelalte au i7?nu e normal sa nu iasa mai bine?

 • Susp3kt

  Nimic nu mai scot ăștia ceva wow…ma dezamăgit total Apple!!

 • Lich991

  @Susp3kt Nimic “wow”, ce zici de un ecran 5K?

 • Chatagra

  @zaone masurarea performantei procesorului in geekbench nu cred ca e afectata de rezolutia display-ului deoarece testele sunt unele de calcul si nu de performanta video ..oricum sunt curios cum se comporta noul imac in comparatie cu cel vechi in niste teste de placa video ..daca gasesti pe undeva fa un articol pt cei interesati..ms

 • unu

  Deci pana la urma, rezolutia ecranului afecteaza performanta dispozitivului, si mi se pare corect sa acceptam asta si in cazul smarphone-urilor, respectiv iPhone 6 vs Note 4 sau M8, etc…

 • EuGeorge

  @unu,cand e vorba de comparatii intre ecranul Hd a lui Iphone 6 si ecranul QHD alte altor produse de pe piata,nu se aplica regula asta:)),ca astfel ar iesii Iphone in dezavantaj si cum sa facem o astfel de blasfemie :)))

 • qwerty

  Georgica tata, iar esti setat necorespunzator. Cand ai primit ultimul update la nandroid? Ca de obicei vb din reviste. Wake up tata! Hai , say cheese ! Sa-ti vad coltii de droid :)))

 • EiGeorge

  @qwerty – Dar ce ai prietene cu Gigi, de ce-l ridiculizezi? Ponteaza si el…isi face treaba si e un baiat meticulos, constincios si competent. Eu il admir si-l citesc zilnic cu mare placere .
  Ce mai conteaza ca intr-un post legat de iMac omu’ ne explica (a infinita oara) inferioritatea iPhonului?! Cand urasti sincer si dezinteresat, totul este permis!
  Cum adica verbul “a iesi” nu se scrie cu doi “i” ?! Adica qwerty, tu daca ai fi oltean si ai folosi perfectul simplu intr-o propozitie oarecare, gen.. “Sunt George si iesii pe ultimul loc”, nu e corect? :))