iPad Air 2 – chip A8X, procesor cu 3 nuclee si 2 GB RAM

  iPad Air 2 cu un chip A8X cu procesor cu trei nuclee  și 2 GB RAM este mai mult decât ar fi putut spera orice fan al companiei Apple de la o tabletă care părea extrem de neinteresantă cu o săptămână de zile în urmă, însă lucrurile sunt complet diferite astăzi. Conform unor teste de performanță apărute astăzi pe internet, noua tabletă a celor de la Apple este echipata cu aceste specificații, iar dacă ele sunt 100% adevărate, atunci vorbim despre primul iDevice ce are un procesor cu trei nuclee, dar si 2 GB RAM.

UPDATE: Informatia a fost confirmată de un nou test de performanță care oferă detalii suplimentare.

  iPad Air 2 a fost prezentată într-o multitudine de zvonuri apărute pe internet cu multe luni înaintea prezentării sale de săptămâna trecută, dar niciunul dintre ele nu a vorbim despre un chip A8X ce are un procesor cu trei nuclee. Am auzit în repetate rânduri că iPad Air 2 ar putea avea 2 GB RAM, însă atunci era greu de crezut că Apple va dubla cantitatea de RAM pentru tableta sa, din moment ce a lansat un iPhone 6 Plus cu 1 GB RAM, dar acum lucrurile sunt complet diferite.

  Imaginile vind e la o sursă fără credibilitate, dar asta nu înseamnă că ele nu sunt adevărate, așa că rămâne să vedem care va fi realitatea.