NAVIGON Europe este disponibil la preț redus în App Store România

    Navigon este unul dintre cele mai populare sisteme de navigatie GPS pentru iDevice-uri, iar incepand de astazi el poate fi cumparat la pret redus din App Store-ul companiei Apple. Compania dezvoltatoare a aplicatieir ofera la pret redus NAVIGON Europe si veti avea parte de un software cu harti offline care va poate ghida prin orice oras din Romania sau Europa. Pentru Romania aceasta solutie de navigatie s-a dovedit a fi superioara alternativelor, inclusiv aplicatiilor gratuite precum Google Maps sau Apple Maps, posibilitatea de a utiliza hartile offline reprezentand un factor extrem de important.

With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad into a fully functional mobile navigation system. Thanks to a faithful adaptation of the menu functions, the app fits in seamlessly with the iOS operating concept and can be installed on any iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 or iPad device (the navigation function is only available on the iPad WiFi +3G). 

  Daca sunteti interesati de Navigon, atunci Navigon Europe este disponibil la PRET REDUS in perioada urmatoare in App Store, asa ca ar fi bine sa beneficiati de ocazie pentru a il achizitiona.

Pretul initial:
89,99€
Numele:
NAVIGON Europe

69.99

DESCARCA





Developer: Garmin Wuerzburg …
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad into a fully functional mobile navigation system. Thanks to a faithful adaptation of the menu functions, the app fits in seamlessly with the iOS operating conc…


Dimensiunea aplicatiei este: 48.4 Mb


18 COMENTARII

  1. Foarte buna. Isi merita banii!! Are ceva lipsuri dar e foarte buna fata de concurenta! Am testat mai multe sisteme. Acum folosesc aceasta navigatie!

  2. @crixalis si cand faci actualizarile ce faci? Iti pierzi minute bune din viata a cauta hartile, pe cand la asta doar apesi butonul de update! Hai noroc 🙂

  3. Foarte buna aplicați ,dar destul de scumpa. Am fost pana aproape de Istanbul și m-a dus la fix. Eu am android și am descarcat-o direct de pe filelist (nu avea rost sa dau atâția bani pe o aplicație pt o calatorie:)

  4. Gratis cu Android.
    Găsești zeci de variante pe net.
    Update faci tu manual , o data la sase luni, ștergi harta si o reinstalezi.
    Am folosit Garmin mai bine de sase ani, am incercat si Igo, care il am pe bani cumpărat dar m-a dezamăgit(am pt Ro si Ungaria).Insa m-am convins ca Navigon este superior in Navigare fata de Garmin si Igo.
    La detalii Google este sef, nu face întotdeauna cea mai bună rutare…are întotdeauna sensurile unice mult mai bine actualizate decat toti concurenții la un loc.

  5. Am uitat sa va spun ceva important despre Navigon.
    Am fost in concediu intr-un tur de forță prin 7 țări prin Balcani .Navigon a rutat bine pana cand a ajuns in Republica Kosovo.
    Deodată totul de pe ecran a dispărut, a dat mesaj precum ca este spatiu non UE si ca nu au hărți pentru Kosovo. La frl a pățit si un italian , spre deosebire de mine il avea platit pe iphone.Ne-am descurcat pana la urma cu navigarea de pe un Nokia Lumia(N.Here).
    Trăgând linie recomand cu caldura Navigon, insa e bine sa ai si un alt sistem redundant GPS.

  6. @Adioff cum ai reusit pe 8.1 ? Am mai instalat vshare acum vreo 8 zile. Si l-am sters. Acum ma chinui sa il reinstalez si nimic. Pe i5 cu 7.0.2 a mers instant. Pe i5 cu 8.1 nu mai vrea.

  7. Se pare ca….. A mers. Sa revenim.
    @Adioff , cum ai facut ? Am instalat si eu vshare acum 8 zile si l am sters ca nu se mai sincroniza cu pc-ul. Acum incerc si nu mai reusesc. Pe un i5 cu 7.0.2 am reusit din prima iar pe cel cu 8.1 nu mai vrea si pace. Ce data ai folosit ? 01.09.2014 nu merge !!!