Inbox – Google lansează o aplicație menită să te ajute să accesezi mai ușor datele importante din email-uri (Video)

  Inbox by Gmail este o aplicație lansată în cursul acestei seri în App Store de către compania Google, ea fiind deocamdata disponibilă pentru utilizare doar în baza unei invitații cerute de la compania americană. Aplicația pare a fi o combinație între Gmail și Google Now, ea fiind creată în ideea de a ne ajuta să accesăm mai ușor informațiile din email-uri, la baza sa stând un sistem ce preia automat datele importante din email-urile noastre și le afișează într-o interfață ușor de citit.

 

  Informațiile din email-uri sunt automat combinate și cu informații preluate de pe web cu ajutorul Google Now, ele fiind oferite în legătura cu diverse actiuni pe care noi urmează să le întreprindem. Aplicația în sine este extrem de interesantă și cu siguranță merită încercată de către voi, iar în App Store o puteti DESCĂRCA GRATUIT într-un format compatibil cu iPhone și iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Inbox by Gmail – the inbox that works for you

Gratuit

DESCARCA





Developer: Google, Inc.
Categoria: Productivity


Descriere: Inbox by Gmail requires an invitation. Email inbox@google.com to request one.

Your email inbox should help you live and work better, but instead, it often buries the important stuff and creates more stres…


Dimensiunea aplicatiei este: 31.2 Mb