iOS 8.1 – un bug generează probleme cu autonomia bateriei, iată cum il rezolvi

  iOS 8.1 a fost lansat luni de către compania Apple și desigur că a generat probleme cu autonomia bateriei pentru posesorii de iPhone, iPad și iPod Touch. La baza problemelor ar sta un bug al sistemului iCloud care se pare că face sincronizări de date vechi pentru setările terminalelor noastre, astfel că unele setări făcute in ideea de a reduce consumul de energie al terminalului ar fi fost schimbate de către iCloud cu altele vechi, care generează activitate nesolicitată pentru terminal.

  În această idee, este bine să verificați toate aplicațiile care folosesc GPS-u, Servicii de localizare, pentru a vedea dacă nu cumva unele dintre ele au din nou acces la sistem, deși voi l-ați dezactivat cu mult timp în urmă. În aceeași măsură puteti verifica dacă nu cumva  fost activat Background App Refresh pentru unele aplicații care aveau dezactivată această funcționalitate de către voi, verificarea setărilor pentru descărcarea automată de aplicații sau cărți fiind deasemenea recomandată.

  În final dacă terminalul vostru se supraîncălzește în mod constant, atunci ar fi bine să îl lăsați închis câteva minute să termine ceea ce efectuează în background, o repornire putând expedia deasemenea lucrurile. Din fericire nu am avut probleme cu autonomia bateriei în iOS 8.1, însă știu că unii dintre voi nu sunt la fel de norocoși, așa că sfaturile de mai sus v-ar putea ajuta să rezolvați problema generată de acest bug.