Pangu iOS 8.1 jailbreak update va aduce Cydia și nu numai

https://twitter.com/TeamPangu/status/525481090887454720

  Pangu iOS 8.1 jailbreak este în proces de actualizare în momentul de față de către echipa de hackeri chienzi care a lansat-o cu doar căteva zile în urmă, principala lor prioritate fiind de a implementa o versiune a Cydia care să fie instalată automat în timpul procesului de jailbreak. Separat de acest update pentru Cydia, cei de la Pangu lucrează inclusiv la rezolvarea problemelor care generează pierderi de date sau reboot loop-uri pentru terminalele ce au folosit soluția până acum pe propriile terminale.

  Jailbreak iOS 8.1 este acum semi-utilizabil pe terminalele noastre din moment ce tweak-urile și aplicațiile încep să fie actualizate pentru compatibilitate cu iOS 8.1, iar în curând nu vor mai exista motive pentru a îl evita. Desigur că va mai trebui să așteptați până când toate lucrurile se vor așeza astfel încât efectuarea unui jailbreak să vă aducă și toate beneficiile din trecut, dar pe măsură ce apar actualizări și informații noi vă voi ține la curent cu tot ceea ce se întâmăplă.

21 COMENTARII

  1. Sper sa sa găsească in sfârșit o formula de a bloca pirateria. Altfel o sa pierdem Posibilitatea de a face JB definitiv intr-o zi!

  2. Help ZAONE. Am instalat iOS 8.1 pe un iPhone 5, am dezactivat Find my Phone, am dezactivat autoblocare ecran, am scos parola telefon, am pus telefonul chiar si pe airplane mode(asa am gasit pe un forum). Cand rulez Pangu 1.0.1, se opreste dupa 10 sec si arata asa: http://tinypic.com/r/1zvvqmp/8

  3. Nu are nimic jailbreak-ul cu pirateria, mai oameni buni, cand vreti sa intelegeti? Nu va mai exprimati frustrarile ca voi dati bani pe aplicatii si aveti impresia ca sunteti singurii care o fac. In SUA (tara cu jurisdictie asupra Apple), conform legii a fost stabilit ca jailbreak-ul e legal. Pirateria face parte din alt film, mai nou se poate si fara jail.

  4. Am facut conform tutorilalului, am inchis(power off) si redeschis de N ori, am rulat ca administrator pangu,mi se blocheaza si imi arata chestia aia cu rosu de fiecare data

  5. @A.S.C™ ,daca citeai primul post al meu(#3) ai fi vazut ca da, il dezactivasem. Am reusit pana la urma sa fac JB scotand geveyul(guoguo I-5N v6.12)

  6. @Albert dupa ce ca nu-i nici locul sa iti expui problemele tale legate de JB, mai esti si increzut/figurant ….
    Ai forumul pt erori datorate JB si alte nelamuriri. Scuteste-ne de inteligenta ta sclipitoare

  7. Am facut exac dupa tutorial si nu imi arata cydia dupa operatiune completa si dupa inchidera tel nu am cydia am un iphone 6!!!ms ce e de facut??