Prima Pagina Cydia iOS 8.1 jailbreak – Cydia îți face iPhone-ul inutilizabil din cauza unui...

iOS 8.1 jailbreak – Cydia îți face iPhone-ul inutilizabil din cauza unui bug

  iOS 8.1 jailbreak a fost lansat fără ca aplicația Cydia să fie compatibilă cu el, dar creatorul aplicației s-a grăbit să o actualizeze pentru a o face compatibilă cu noua versiune a sistemului de operare însă compatibilitatea nue ste completă. Conform unei multitudini de utilizatori care au făcut jailbreak pe propriile terminale, activarea unui cod de siguranță pentru iDevice-ul nostru după instalarea Cydia bagă terminalul într-un reboot loop din care puteți scăpa doar efectuând un restore.

  iOS 8.1 jailbreak ar putea fi vinovat de acest bug, având în vedere că efectuarea procedurii de jailbreak impune dezactivarea unui cod de siguranță pentru terminalele noastre, însă efectul este unul secundar și din păcate fără o rezolvare imediată. Dacă ați întâmpinat problema cu propriile terminale, va trebui să faceți restore pentru a rezolva problema.

 • alxseb

  De asta când am dat un restart s-a blocat si nu mai voia sa porneasca..:( Chiar ma intrebam ce am gresit…

 • SunSetRo

  Așa si la mine. E de la codul de siguranța.

 • silence7

  Exact aseara am patit asta hahah. Acum sunt pe 8.1 fresh si astept un jb stabil.

 • SunSetRo

  După restart nu a mai vrut sa pornească. A trebuit sa ii dau restore.

 • Bogdan

  sal pe saurik la plinbare de 4 ori am facut restore

 • Cristiano

  asa am patit si eu dar am reinstalat ios iar dupa aceea am facut JB, acum totul este ok…mentionez ca am facut restore la backup dupa ce am facut toata procedura de JB cu fresh install a iOS…

 • dualsimcect

  De mai multe ori s-a recomandat sa nu faceti inca jailbreak / instalati Cydia ! Cei de la Pangu lucreaza cu Saurik pentru rezolvarea problemelor, aveti rabdare

 • alxseb

  Cristiano, ai pus din nou codul de siguranta pe telefon dupa backup? Din cate am inteles asta este problema de fapt…..

 • minimally

  Asta ar fi o rezolvare : Make a full backup of your iOS device on iTunes before attempting any of these steps. They are to be performed at your own risk.
  Download the patched move.sh and replace the existing one with it in /usr/libexec/cydia on your device (use an SFTP client as detailed in our installation of Cydia tutorial)
  Whilst you are connected to your device, ensure you do not have a /User/Library/Caches/.csstore file at that respective location. If so, delete it before proceeding.
  Reboot your device. Do not open Cydia yet!
  After the reboot, now allow Cydia to open and prepare your device’s filesystem. It should respring after completion.
  Now, you may enable Touch ID and Find My iPhone, to additionally use a passcode lock on your device.

 • @minimally: Mama ce mizerie.

 • alxseb

  Am incercat varianta lui Cristiano cu backup-ul ai a functionat….am pus apoi codul de siguranta si amprenta si nu se mai blocheaza…daca intampin ceva probleme va anunt

 • marian

  @alxseb: ai facut back-up cu iTiuns sau cu iCloud ?