Prima Pagina aplicatii Angry Birds Friends Halloween update este disponibil în App Store (Video)

Angry Birds Friends Halloween update este disponibil în App Store (Video)

0

  Angry Birds Friends este un joc lansat de către compania Rovio cu mai bine de un an de zile în urmă pentru iDevice-urile noastre, el fiind adus în App Store după o lansare de succes avută pe platforma Facebook. Pentru că jocul este atât de popular, compania Rovio a lansat un update pentru el în cursul nopții trecute, noua versiune aducând niveluri noi pentru un campionat care are gameplay-ul centrat în jurul sărbătorii Halloween-ului, el aducând în același timp o serie de bonusuri noi.

It’s you vs. the world in the NEW LEAGUE TOURNAMENT! Now the weekly tournament is not limited to only your friends list. Compete against millions of bird slingers across the globe! Climb the league tiers and earn a spot at the top in the Diamond tier! Do you dare enter sandy dunes and pyramids in the SPOOKY NEW HALLOWEEN TOURNAMENT? Beware the mummy pigs – they just won’t stay popped!

  Având în vederă că vorbim despre un joc pnline, voiv eți avea posibilitatea de a concura cu milioane de utilizatori ce-și înregistreaza scorurile în serverele companiei Rovio, așa că veți avea parte de o experieță interesantă. Angry Birds Friends este disponibil pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.

Pretul initial:
Nume:
Angry Birds Friends

Gratuit

s

Developer: Rovio Entertainme…
Universala
Categoria: Games


Descriere: Compete in weekly tournaments with friends and find out whos the ultimate bird flinger! Play six pig-packed new levels every week and if thats not enough join millions of players from around the world in the all-new League!

Themed competitions switch t…


Dimensiunea aplicatiei este: 27.7 Mb