Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 și iPhone 6 Plus – cât costă în România ?

iPhone 6 și iPhone 6 Plus – cât costă în România ?

  Cât costă iPhone 6 în România ? Aceasta este o întrebare care are o multitudine de răspunsuri, ele fiind influențate în principal de felul în care doriți să vă achiziționați terminalul, prețurile pentru abonament si cele standard fiind complet diferite. Preturile iPhone 6 la abonament le-ați putut vedea într-un articol publicat astăzi și v-am spus ca Telekom are cea mai bună ofertă pentru iPhone 6 în țara noastră, operatorul păstrând tradiția anilor trecuți când Cosmote-ul era lider în oferte.

  Prețul iPhone 6 și iPhone 6 Plus la operatorii de telefonie mobilă începe de la 709€, sau 3137 LEI, și urcă până la valoarea de 984€ la operatorii de telefonie mobilă, dar aici vorbim doar despre iPhone 6 128 GB, deoarece iPhone 6 Plus 128 GB nu a fost prezent în oferta vreunuia. În cazul magazinelor online prețurile rămân deocamdată ridicate și încep de la valoarea de 790€ la magazinele serioase, unele reducând în cursul weekend-ului trecut prețurile iPhone 6 chiar și la 767€, dar pentru o perioadă scurtă de timp.

  Acestea fiind spuse, iPhone 6 și iPhone 6 Plus pot fi cumpărate la prețuri de Apple Store sau mai mari în România, iar dacă veți căuta o ofertă bună la abonament, atunci Telekom România are cea mai bună ofertă în momentul de față pentru toți cei interesați.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.