iPhone 6 și iPhone 6 Plus – cât costă în România ?

  Cât costă iPhone 6 în România ? Aceasta este o întrebare care are o multitudine de răspunsuri, ele fiind influențate în principal de felul în care doriți să vă achiziționați terminalul, prețurile pentru abonament si cele standard fiind complet diferite. Preturile iPhone 6 la abonament le-ați putut vedea într-un articol publicat astăzi și v-am spus ca Telekom are cea mai bună ofertă pentru iPhone 6 în țara noastră, operatorul păstrând tradiția anilor trecuți când Cosmote-ul era lider în oferte.

  Prețul iPhone 6 și iPhone 6 Plus la operatorii de telefonie mobilă începe de la 709€, sau 3137 LEI, și urcă până la valoarea de 984€ la operatorii de telefonie mobilă, dar aici vorbim doar despre iPhone 6 128 GB, deoarece iPhone 6 Plus 128 GB nu a fost prezent în oferta vreunuia. În cazul magazinelor online prețurile rămân deocamdată ridicate și încep de la valoarea de 790€ la magazinele serioase, unele reducând în cursul weekend-ului trecut prețurile iPhone 6 chiar și la 767€, dar pentru o perioadă scurtă de timp.

  Acestea fiind spuse, iPhone 6 și iPhone 6 Plus pot fi cumpărate la prețuri de Apple Store sau mai mari în România, iar dacă veți căuta o ofertă bună la abonament, atunci Telekom România are cea mai bună ofertă în momentul de față pentru toți cei interesați.