iPhone 6 este livrat îndoit de la Apple, un website cataloghează sute de unități îndoite

  iPhone 6 se îndoaie, iar deși compania Apple a demonstrat că problema nu este una chiar atat de mare, un website și-a propus să catalogheze toate terminalele care au fost îndoite pe întregul glob. Peste 200 de cazuri au fost înregistrate în acest website de la utilizatori care au raportat probleme, unii dintre ei susținând chiar că terminalele au venit îndoite în cutia originală livrată de la compania Apple, în timp ce altele sunt prezentate ca fiind îndoite în timpul utilizării cu o carcasă dedicată.

  În fața unui număr atât de mare de posesori de terminale iPhone 6 îndoite, website-ul a publicat o scrisoare în care îi cere companiei Apple să rezolve problemele legate de carcasa noului produs. Această scrisoare vine în urma unor informații furnizate de către unii utilizatori care susțin că angajații Apple au refuzat să îi ajute când au prezentat terminale îndoite în magazine, cei din Cupertino afirmând totuși că va înlocui unitățile pentru care se demonstrează îndoirea accidentală.

  În prima săptămână după lansarea iPhone 6 și vânzări de 10 milioane de unități în 9 țări de pe glob, compania Apple a declarat că numai 9 persoane au raportat probleme, website-ul fiind centrat în jurul acestei afirmații. Dacă numai câteva sute de terminale iPhone 6 sunt afectate din cele câteva zeci de milioane vândute în lumea întreagă, atunci problema nu este un chiar atât de gravă, ba din contră.