Carcasa iPhone 6 Plus a fost întărită pentru a impiedica îndoirea carcasei ?

  iPhone 6 Plus se îndoaie dacă asupra carcasei sale este aplicată o forță suficient de mare, iar acest lucru este cunoscut de lumea întreagă, inclusiv de către compania Apple care a încercat să liniștească utilizatorii speriați. Descoperind că o unitate nouă a iPhone 6 Plus are o greutate cu aproape 1 gram mai mare decât o versiune anterioară, cei de la iFixIt au pus presa americană pe jar, aceasta afirmând ca Apple ar fi întărit structura carcasei iPhone 6 Plus pentru a împiedica îndoirea.

  În ciuda numeroaselor presupuneri eronate apărute până acum pe internet, realitatea este că diferența de greutate între cele două unități este una normală dată de procedura diferă de asamblare din fabrici. Terminalele iPhone 6 și iPhone 6 Plus asamblate de către partenerii Apple pot avea o greutate ce variază cu până la 1.5 grame față de greutatea oficială specificată în lista de specificații tehnice, așa că nu vorbim despre vreo modificare disperată făcută de către Apple.

17 COMENTARII

  1. @Ioany: Comentariul este tampitel pentru ca el nu ia in calcul faptul ca o informatie eronata zboara pe internet si maine va fi la televizor prezentata ca sigura, cand ea este mincinoasa.

  2. @zao 1. Vezi tu sunt multi tampitei ce iti citesc articolele. Saracii au un asa IQ scazut si implicit o putere limitata de procesare a informatiilor pe care le oferi, incat nici nu vad de ce te-ai deranja sa le raspunzi. Oricum stima pt efort….

  3. Zaone revin si eu cu un comm deoarece simt nevoia, sa trag un semnal de alarma asupra prostilor care nu au curaj sa isi cumpere telefonul si sunt influentati de diferite presupuneri si afirmatii facute de catre cei care vor sa strice imaginea apple iPhone in detrimentul samsung sau al altor companii ce produc telefoane . In primul rand am cumparat iPhone 6 plus pentru ca in magazin cand am fost nu mai aveau 6 simplu dar acum sunt foarte multumit de performantele lui si de baterie mentionez ca am facut si update de soft la 8.1 asa ca mai ramane treaba cu indoitul am incercat sa il indoi cu mana dar nu am reusit il tin in buzunarul din fata la blugi urc si cobor scari ma aplec sa fac anumite activitati in santier si pot spune ca nu am observat nici un fel de semne de indoire a carcasei. Ce pot sa zic probabil mancatorii de cacat au lovit telefoanele cu ceva de au reusit sa le indoie .

  4. @Ciupanezu: vad ca se castiga bine pe santier de ti-ai luat 6Plus…:-)) N-ai nevoie de un om in plus? am gasit si un slogan “Un om in plus,ca sa-si ia si el un 6 plus.”

  5. @amfetamin te iau pe santier dar depinde ce meserie ai tu eu sunt inginer electrician si lucre pe santier in Qatar nu in romania de asta mi-am permis sa imi cumpar iphone 6 plus .

  6. In romania diferenta de pret este de 2000-2500lei aici sigur as mai fi asteptat jumatate de an sa scada preturile ca sa il pot cumpara.