Cum instalez interfata Apple Watch pe iPhone ? (Video)

  Aseara v-am prezentat clipul video de mai sus, in el fiindu-ne prezentat un proiect care aduce interfata Apple Watch pe terminalele iPhone si iOS, totul fiind realizat in baza unui concept publicat cu doar cateva saptamani de zile in urma. Ieri m-ati intrebat cum puteti instala aceasta interfata in propriile terminale care au jailbreak iOS 8.1 si astazi am raspunsul pentru voi, interfata fiind prezenta multumita unei aplicatii speciale create de catre un dezvoltator priceput.

  Apple Watch SpringBoard este numele unui pachet pe care va trebui sa il instalati din repo-ul : http://cydia.myrepospace.com/lamerz/ al Cydia, dupa instalare o aplicatie numita WatchSpringboard fiind disponibila in ecranul principal de aplicatii. Aplicatia nu va avea o iconita, insa accesarea ei va deschide intrefata special gandita de catre dezvoltator, ea oferindu-ne un preview pentru interfata pe care compania Apple o va oferi in Apple Watch din cursul anului viitor.

  Din pacate vorbim doar despre un concept care nu permite utilizarea vreunei aplicatii ci doar deschide aplicatii clonate fara functionalitate, totul in ideea de a ne demonstra cum va functiona totul. Chiar si asa, va veti putea distra cu acest pachet, el fiind disponibil pentru descarcare gratuita din Cydia.