Prima Pagina A8X iPad Air 2 noi teste de performanta ii confirma suprematia fata de...

iPad Air 2 noi teste de performanta ii confirma suprematia fata de Google Nexus 9

  iPad Air 2 are procesor triple-core de 1.5 GHz si 2 GB RAM, iar aceasta combinatie de hardware ii ofera o putere de procesare enorma, umilind terminalele mobile competitoare in primele teste de performanta. Rezultatele sale grozave nu se rezuma totusi la procesor, placa grafica fiind extrem de puternica, ea fiind mult mai buna decat cea a Google Nexus 9, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, doar tableta Nvidia Shield fiind-i cu putin superioara in teste multimita numarului mare de nuclee.

  Partea interesanta este totusi ca nici terminalul iPhone 6 Plus nu este chir atat de departe de Google Nexus 9 cand vine vorba despre performantele placii grafice, intrecand-o in unele si fiind depasit in altele. Cei de la Google nu au produs Nexus 9 ca o competitoare a iPad Air 2, ci ca un produs care ar trebui sa motiveze producatorii de terminale Android sa produca tablete si smartphone-uri puternice pentru utilizatori, insa pana acum noua tableta Apple a reusit sa intreaca in performante produsele competitorilor directi.

 • Mostwanted

  Parca shield și nexus 9 au același tegra 1 și tot 2 gb ram… Nu înțeleg e unde aceste diferențe… Așteptăm un video concludent cu gaming și daily task… Până atunci, pe hârtie, air 2 câștigă…

 • cosmin

  Dupa cum se vede in tabel cea mai buna este nvidia shield tablet care este net superioara

 • Mostwanted

  Zaone tu ai făcut tabelele alea? Cine le-a completat? Ca nu se înțelege nimic… Decât niște numere foarte mari în dreptul air 2… Nvidia shield e kaka maka din tabelul ala :))) 🙂 chiar ca umilință din ce e acolo.. Air 2 e din alt film cu cifrele alea

 • Xuxu

  Degeaba daca in primul an merge bine dar e prea scumpa, al doilea an e ok iar in al treilea an deja se misca precum un muc pe perete.

 • vlad

  Mostwanted nexus 9 are Nvidia Denver Tegra K1 care este dual-core ,si shield are Tegra k1 quad-core ,de aici si diferenta.

 • Mostwanted

  Da am văzut apoi ca diferă… Și la nexus e pe 64 biți! Combinări de n lupta câte k 🙂

 • Mostwanted

  *luate … Autocorectu e de vina :)))

 • Mostwanted

  *luate … autocorrectul e de vina 🙂