Prima Pagina aplicatii Jailbreak iOS 8.1 – Cydia Substrate update rezolva problemele cu instalarea aplicatiilor,...

Jailbreak iOS 8.1 – Cydia Substrate update rezolva problemele cu instalarea aplicatiilor, sincronizarea cu iTunes si nu doar atat

  Jailbreak iOS 8.1 ne aduce astazi un nou update pentru Cydia Substrate, cea mai utilizata platforma pentru tweak-urile disponibile in aplicatia Cydia, actualizarea avand rolul de a rezolva o multitudine de probleme. Cydia Substrate 0.9.5014 a fost lansata in cursul zilei pentru a rezolva probleme cu instalarea aplicatiilor, sincronizarea cu iTunes sau disparitia aplicatiilor, versiunea 0.9.5015 fiind lansata la scurt timp dupa pentru a rezolva un bug ce impiedica deschiderea OpenSSH.

Cydia Substrate 0.9.5014 fixes a few bugs reported on iOS 8 with 0.9.5013, including “apps do not install”, “iTunes does not sync”, and “icons are gone”. This issue sometimes led to devices being unable to boot without disabling Substrate (holding down volume up).

  Jailbreak iOS 8.1 permite instalarea acestui update in terminalele noastre direct prin intermediul Cydia, cel din urma aplicand si rezolvarile disponibile in cel dintai, asa ca il puteti face fara nici cea mai mica problema. In ciuda acestor rezolvari, Pangu jailbreak ramane in continuare problematic desi hackerii l-au actualizat in cursu noptii trecute, asa ca deocamdata este bine sa va feriti de a il utiliza, cel putin pana cand sunt rezolvate chiar toate problemele.

 • sebi08

  Asteptam 🙂

 • Marian

  Sper sa lucreze pangu la jailbreak si sa il integreze in solutia lor

 • ripu

  salut stie cineva daca la un iphone 4s mai pot face update la 7.1.2?

 • Eugen

  @ripu Nu. Doar ultima versiune adica 8.1

 • stefan

  s-a rezolvat problema cu boot logo ul? chiar daca avem touch id activ:)?

 • Paul

  Un OS in cârje. jailbreak nu are cum sa-l peticeasca

 • Mircea

  @Paul:
  asa e ! pe iPhone 5 aveam exact aceeasi impresie despre iOS 8. Pe 6 pana acum de o saptamana nu am intalnit absolut niciun bug, desi il ‘forjez’ si il scobesc toata ziua.

  Nu inteleg ce au facut cu iOS8, iOS7.1 a fost aproape perfect… Pe mine unul m-au convins sa trec de la iPhone 5 (care laga incredibil si bloca aproape la orice, se inchideau aplicatii, etc) la 6, deci din punctul lor de vedere au facut un lucru bun cu iOS-ul asta.. Daca continua asa, e clar…

 • bigjohny

  Iphone 5 ios 8.1
  Cydia functionaza