Microsoft Band – prima brățară de fitness lansată de către Microsoft (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=CEvjulEJH9w

  Microsoft Band este o brățară de fitness lansată de către compania Microsoft în cursul noții trecute la pretul de 200$ pentru utilizatorii interesați să-și monitorizeze activitățile de fitness zilnice sau săptămânale. Noul produs al companiei americane are implementați 10 senzori care ne monitorizează o multitudine de funcții vitale, printre care: bătăile inimii, expunerea la soare, nivelul de stres, dar în același timp poate monitoriza somnul, dar poate primi notificări de la terminale mobile.

  Împreună cu brățara cei de la Microsoft au lansat și un serviciu de tip cloud numit Microsoft Health, el culegând date din Microsoft Band și alte tipuri de produse de fitness prin intermediul unei aplicații pentru PC-uri, permițând vizualizarea mai rapidă a lor. Pentru brățară cei de la Microsoft au conceput nu mai puțin de 132 de background-uri ce pot fi alese de către utilizatori, deci vorbim despre o posibilitatea de personalizare ridicată, adica tot ceea ce oferă și alte produse similare.

 

 

  Microsoft Band are o funcționalitate similară cu a multor altor produse din aceeași categorie disponibile pe piață, diferența fiind că autonomia bateriei va fi de 48 de o la o singură încărcare. Compania Microsoft comercializează produsul la prețul de 200$ în magazinele din SUA și organizează deja evenimente de fitness pentru utilizatorii interesați de achiziționarea sa.