Fii Antrenor – aplicația Vocea României ce-ți permite să interacționezi cu concurenții

  Fii Antrenor este aplicația Vocea României lansată în App Store de către postul de televiziune PRO TV, ea permitându-vă să fiți mereu conectați la “pulsul” evenimentelor celui mai popular show TV de talente din România. Folosind aplicatia veți putea ghici în avans concurenții pentru care se vor întoarce membrii juriului celebrului concurs, interfața acesteia oferindu-vă informații în timp real despre concurentul care urmează să interpreteze o melodie, dar și alegerile juraților.

Fii Antrenor la Vocea Romaniei! Joaca-te in aplicatie inainte si in timpul show-urilor si arata-le prietenilor cat esti de bun. Daca ghicesti ce concurenti merg mai departe si raspunzi rapid la intrebari, poti strange cat mai multe puncte iar la final castigi super-premii.

  Fii Antrenor la Vocea României nu este totuși gândită doar pentru a feedback gratuit de la utilizatori, deoarece dacă veți răspunde rapid întrebărilor existente în aplicație veți avea șansa de a căștiga super-premii oferite de către PRO TV. Totul are la baza un sistem de puncte pe care voi va trebui să le câștigați prin utilizarea aplicației atât înainte, cât și după emisiunile LIVE sau cele înregistrate, așa că va trebui să fiți mereu conectați la tot ceea ce se întâmăplă acolo.

  Aplicatia Fii Antrenor poate fi utilizată pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch, ea fiind disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Fii Antrenor

Gratuit

DESCARCA





Developer: PRO TV SA
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Fii Antrenor la Vocea Romaniei! Joaca-te in aplicatie inainte si in timpul show-urilor si arata-le prietenilor cat esti de bun. Daca ghicesti ce concurenti merg mai departe si raspunzi rapid la intrebari, …


Dimensiunea aplicatiei este: 6.2 Mb