Vodafone oferă iPhone 6 GRATUIT la abonament!

  Vodafone oferă iPhone 6 GRATUIT la abonament este o afirmație cât se poate de reală pentru România, o țară în care de obicei noile produse ale companiei Apple sunt extrem de greu de cumpărat la prețuri foarte bune. Cei de la Vodafone au totuți o ofertă interesantă pentru terminalele iPhone 6, astfel că dacă un client este de acord să beneficieze de sistemul buy-back al operatorului, încheie un contract de minim 50€ și mai cumulează încă minim o condiție privind vechimea în retea, portarea sau încheierea de abonament nou, va putea pleca acasă cu un iPhone 6 GRATUIT.

Condiții ofertă iPhone 6 GRATUIT la VODAFONE

  Da, vorbim despre destule condiții care trebuie îndeplinite cumulativ pentru a beneficia de această promoție a celor de la Vodafone, insă realitatea este ca un simplu calcul vă poate aduce un iPhone 6 la pret foarte mic de la operatorul din România. Nu am verifica prețurile de buy-back practicate de către cei de la Vodafone, dar cu cât este terminalul vostru mai nou și de capacitate mai mare, cu atât va fi mai bun prețul de buy-back și mai mic sau inexistent cel de achiziție.

  Oferta este disponibilă în magazinele fizice ale celor de la Vodafone și ea va fi cel mai probabil secondată de una similară pregătită de către Orange. Daca nu doriți să cumpărați un terminal cu o asemenea promție, atunci Telekom România are cel mai bun pret la abonament.