Prima Pagina abonament Vodafone oferă iPhone 6 GRATUIT la abonament!

Vodafone oferă iPhone 6 GRATUIT la abonament!

  Vodafone oferă iPhone 6 GRATUIT la abonament este o afirmație cât se poate de reală pentru România, o țară în care de obicei noile produse ale companiei Apple sunt extrem de greu de cumpărat la prețuri foarte bune. Cei de la Vodafone au totuți o ofertă interesantă pentru terminalele iPhone 6, astfel că dacă un client este de acord să beneficieze de sistemul buy-back al operatorului, încheie un contract de minim 50€ și mai cumulează încă minim o condiție privind vechimea în retea, portarea sau încheierea de abonament nou, va putea pleca acasă cu un iPhone 6 GRATUIT.

Condiții ofertă iPhone 6 GRATUIT la VODAFONE

  Da, vorbim despre destule condiții care trebuie îndeplinite cumulativ pentru a beneficia de această promoție a celor de la Vodafone, insă realitatea este ca un simplu calcul vă poate aduce un iPhone 6 la pret foarte mic de la operatorul din România. Nu am verifica prețurile de buy-back practicate de către cei de la Vodafone, dar cu cât este terminalul vostru mai nou și de capacitate mai mare, cu atât va fi mai bun prețul de buy-back și mai mic sau inexistent cel de achiziție.

  Oferta este disponibilă în magazinele fizice ale celor de la Vodafone și ea va fi cel mai probabil secondată de una similară pregătită de către Orange. Daca nu doriți să cumpărați un terminal cu o asemenea promție, atunci Telekom România are cel mai bun pret la abonament.

 • geonel

  De ce numi postezi comentariile ?

 • geonel

  Exact ceea ce știam
  Orice ti se oferă gratis e de fapt lucrul cel mai scump.

 • Bewild

  I5 16gb neverlocked la buyback 920 de ron, pai il vand in 5 minute pe orice site de profil cu 12-13 mil 🙂

 • Razvanel

  Si Orange are un sistem dragut de BuyBack

 • 1amic

  Orange a avut anul trecut oferte bune ,dar anul asta s-au calicit:(

 • alex

  cine isi permite abonament de 50 euro pe luna isi permite sa cumpere 2 iphone 6 cu banii jos

 • amfetamin

  Doar cei extrem de comozi ar face asa ceva,e 269€ iPhone 6 la abonament de 49€/2ani. Eu daca imi dau 5S-ul la ei ies in mare pierdere,daca il bag la anunț iau vreo 400€ pe el cel putin(e neverlocked,asa l-am nimerit,cand inca ofereau). Atunci întreb,cu ce ma încălzește pe mine ca mi-l dau gratis???

 • iuluan

  cum asa alex?

 • ioan

  la orange au un sistem de buy back ff ok.
  Prelungire/abo nou de 41 euro..dai un 4s de 16gb si 210 euro si iei un 6 de 16
  asa am facut eu azi..mi-am luat la fidelizare pantera 41 (aveam 39) , dat iphone 4s 16gb ..luat iphone 6 16gb diferenta 900 lei, la 5 e vreo 700 si vreo 400 de la 5s. asta inseamna buyback.
  plus ca daca te mai si portezi..cu siguranta mai iei vreo reducere de vreo 100 euro pe putin …so ajungi si la orange sa il iei gratis daca stii sa faci calculele bine

 • Pingback: Iatâ ce pret de buyback oferă Vodafone pentru iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C și iPhone 5S | iDevice.ro()

 • ALL

  @iuluan,are perfecta dreptate @Alex. Pai daca iti permiti sa dai doar pt telefon 50e pe luna,pe langa alte cheltuieli lunare pe care le ai,eu consider ca trebuie sa ai cel putin 2000e pe luna si in acest caz,chiar poti in orice moment sa-ti cumperi 2 iPhone 6 cu banu’ jos. Asta bineinteles daca nu esti o persoana tipic ”din Romania” care desi are un salariu de 800ron,face foamea si totusi isi ia cel mai scump telefon si plateste 50e pe luna. E ca in cazul de persoane care au BMW seria 7 in valoare de 100000e dar locuiesc 7 persoane intr-un amarat de apartament cu 2 camere in valoare de 25000e.

 • Mihai EWR

  Nimic nu e gratis pe planeta asta, absolut nimic. Cum spunea cineva mai sus cine își permite abonament de 50€ pe luna sigur si-l permite sa-l ia la liber.

 • Chera

  Nu e adevarat. 50*24=1200 euro, care inseamana 5000 de lei.

 • amfetamin

  Din pacate vor fi multi care si-l iau la ab de 50 euro/luna si dupa cateva luni de platit ab-ul vor vedea ca nu si-l pot permite si-l vor vinde la un pret de nimic,oricum vor iesi in pierdere si vor ramane legati doi ani cu o rata de 50 euro/luna. O sa vedeti in perioada sarbatorilor de iarna tot mai multe iphone-uri 6/6plus luate de la operatori(cu factura,garantie)la preturi tentante.
  Ne mai auzim de craciun…