Jailbreak iOS 8.1 – Pangu 8.0-8.1.x Untether 0.4 a fost lansat rezolvă o problema IMPORTANTA a iOS 8

  Jailbreak iOS 8.1 a fost actualizat în cursul acestui weekend, versiunea 0.3 a Pangu 8.0-8.1.x Untether fiind lansată pentru posesorii de iPhone, iPad și iPod Touch, ea rezolvând o multitudine de probleme importante despre care puteți citi aici. Versiunea 0.4 a Pangu 8.0-8.1.x Untether a fost lansată în această seară și ea rezolvă problemele care generau închiderea subită a browserul Safari pe terminalele lansate înaintea iPhone 5S, iPad Air și iPad Mini 2.

Version 0.4 of this package fixes the issue where, on 32-bit devices (iPod 5, iPhone 4S/5, iPad 2/3/4, iPad Mini 1), applications (particuarly Safari) would randomly crash while being used.

  Jailbreak iOS 8.1 devine, mulțumită acestui update, fără cele mai importante probleme ce afectau posesorii de iDevice-uri care au avut curajul de a îl instala, astfel că acum veți avea parte de o experiență cât se poate de bună. Hackerii echipei Pangu au anunțaț încă din cursul acestei zile lansarea acestei actualizări, iată că ea este disponibilă în sfărșit pentru noi și vă recomand să o instalați cât puteți de repede din Cydia pentru a vă rezolva problemele.