Google aduce una dintre aplicațiile Android Lollipop 5 în iOS (Video)

  Android 5.0 Lollipop a fost anunțat oficial de către compania Google luna trecut, prima tabletă care îl rulează fiind pusă în vânzare în cursul acestei zile, iar împreună cu ea compania Google a anunțat și portarea unei aplicații pe platforma iOS. Mai exact vorbim despre aplicatia Google Calendar pe care Google a refăcut-o pentru Android 5, ea fiind dezvoltată inclusiv într-o versiune specială pentru iOS, lansarea fiind programată pentru viitorul apropiat în App Store.

 Aplicația Google Calendar va aduce pentru noi modul special care ne va permite să înregistrăm diverse progrmări pentru evenimente importante, poze sau hărți ale locațiilor ce urmează să fie vizitate fiind deasemenea afișate. Cei de la Google încearcă să convingă și mai mulți posesori de iDevice-uri să-i folosească serviciile, iar o aplicație de acest gen este o motivație cât se poate de potrivită pentru a crește rata de utilizare a serviciului Calendar.

  Nu se știe deocamdată când va fi disponibilă aplicația Calendar în App Store, dar de îndată ce o veți putea descărca vă voi anunța.