Prima Pagina Apple Tim Cook anunță că este gay, un monument dedicat lui Steve Jobs...

Tim Cook anunță că este gay, un monument dedicat lui Steve Jobs dispare din Rusia

11

  La scurt timp după decesul legendarului CEO Apple, Steve Jobs, în Rusia a fost amplasat un monument interactiv care prezenta în imagini cele mai importante momente din viața co-fondatorului companiei americane. Săptămâna trecută Tim Cook a anunțat în mod public faptul că este homosexual, iar acest lucru a generat un val de critici din partea rușilor, un politician cerând ca actualului CEO al Apple sa-i fie interzis pe viață accesul în țară.

  Această măsură nu a fost totuși suficientă, iar în Rusia compania ce a plătit crearea unui monument interactiv în memoria lui Steve Jobs a fost nevoită să-l ridice din locația sa aflată în campusul unei universități. Întrebat de un radio local de ce a fost ridicat monumentul din locație, reprezentantul companiei a declarat că legea ce interzice răspândirea de propagandă privind exercitarea de relații sexuale non-tradiționale a impus dezmembrarea sa.

  În această situație universitatea a rămas fără monument, iar lumea află din nou cătă toleranță există în țară pentru persoanele cu diverse orientări sexuale.