Apple investighează intern problema îndoirii iPhone 6 și iPhone 6 Plus

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost lansate acum mai bine de o lună de zile de către compania Apple și un număr mare de utilizatori a raportat o problemă principală cu aceste terminale, mai exact îndoirea carcasei lor. Compania Apple a încercat să liniștească spiritele spunând că doar 9 unități au fost raportate ca îndoite din 10 milioane vândute, a invitat presa în laboratoarele sale de testare, dar în ciuda acestor lucruri investighează activ problema.

  Un utilizator care a returnat recent un iPhone 6 companiei Apple a observat că în POS-ul utilizat de către un angajat Apple pentru a îi returna banii îi cerea angajatului și un posibil motiv pentru această decizie a clientului. Singura opțiune predefinită pe care angajatul o putea alege acolo era cea privind returnarea din cauza îndoirii carcasei, semn că Apple investighează intern această problemă și că ar putea exista un număr mare de unități returnate din acest motiv.

  Având în vedere că alte motive nu erau listate în acest sistem ca și opțiuni predefinite, este clar că problema îndoirii este tratată cu foarte mare seriozitate de către Apple, așa că va fi interesant de văzut dacă vor fi descoperite detalii suplimentare în legătură cu numărul de persoane afectate de ea.