Prima Pagina Apple Apple investighează intern problema îndoirii iPhone 6 și iPhone 6 Plus

Apple investighează intern problema îndoirii iPhone 6 și iPhone 6 Plus

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost lansate acum mai bine de o lună de zile de către compania Apple și un număr mare de utilizatori a raportat o problemă principală cu aceste terminale, mai exact îndoirea carcasei lor. Compania Apple a încercat să liniștească spiritele spunând că doar 9 unități au fost raportate ca îndoite din 10 milioane vândute, a invitat presa în laboratoarele sale de testare, dar în ciuda acestor lucruri investighează activ problema.

  Un utilizator care a returnat recent un iPhone 6 companiei Apple a observat că în POS-ul utilizat de către un angajat Apple pentru a îi returna banii îi cerea angajatului și un posibil motiv pentru această decizie a clientului. Singura opțiune predefinită pe care angajatul o putea alege acolo era cea privind returnarea din cauza îndoirii carcasei, semn că Apple investighează intern această problemă și că ar putea exista un număr mare de unități returnate din acest motiv.

  Având în vedere că alte motive nu erau listate în acest sistem ca și opțiuni predefinite, este clar că problema îndoirii este tratată cu foarte mare seriozitate de către Apple, așa că va fi interesant de văzut dacă vor fi descoperite detalii suplimentare în legătură cu numărul de persoane afectate de ea.

 • Matzero

  Vrajeala de 2 bani. Se indoaie pe draci sa-i ia. De cand mi-am luat telefonul toata lumea ma intreaba daca s-a indoit. Sa-i ia mama dreaq de plastic fans. Adu-mi orice telefon cu diagonala de peste 4 inch si sub 10 mm grosime si daca nu-l indoi in mana il mananc.

 • mircea

  Pana la urma e bine, mai ales pentru iphone 6s, cine stie, poate rezolva problema.

 • cineva

  E logic ca adunarea asta de date ii vor face din 6s un telefon fara cusur.
  Il vor arma la carcasa exact in zona slabita, s-au fript si sufla si in iaurt.

  @Matzero , nu ai dreptate deloc !!!
  Prietenul meu s-a suit sus pe pilon si avea iphone in buzunarul de la spate, cand s-a dat jos de pe pilon telefonul era indoit langa butoane , a injurat jumatate de ora pe cei de la Apple.
  Partea buna e ca i l-am indreptat la loc , el nu a avut curajul sa faca asta insa telefonul a ramas cu o problema minora.
  Butoanele volum up/down nu mai sunt in linie, daca te uiti in lungul lor observi ca unul e mai intr-o parte decat calalalt. Daca te uiti sumar , nu observi fenomenul.
  Cand vad un iphone 6 , ochii imi sar direct la tastele de volum , deformare profesionala.
  Daca lucrati mereu la birou si aveti grija mare de telefon , nu veti pati niciodata asa ceva…

  Trag linie si concluzionez ca se pot indoi fara sa iti dai seama cand si cum ai facut-o .
  In goana lor pt bani cei de la Apple au realizat problema si au mers doar cu contre.Adica doar 9 tel. din 10 milioane vandute au probleme . Adica pt clientii Apple asta este exact prosteala pe fata , la fel cum facea si S.J. cu problema semnalului de la iphone 4.