iOS 8.1.1 beta 1 – performanțe ridicate într-un update minor – experiența mea

  iOS 8.1.1 beta 1 a fost lansat de către compania Apple în cursul acestei dimineți pentru dezvoltatorii de aplicații pentru iPhone, iPad și iPod Touch-urile vândute de către ea în lumea întreaga în momentul de față. Una dintre principalele noutăți pe care această versiune a sistemului de operare o va aduce este îmbunătățirea performantețelor pe iPhone 4S și iPad 2, iar eu am vrut să testez acest lucru pe un iPhone 5, iar rezultatele au fost surprinzătoare.

  iOS 8.1.1 instalat pe un iPhone 5 face terminalul extrem de rapid, aproape la fel de rapid precum un iPhone 6 Plus în utilizarea aplicațiilor, dar mai ales în încărcarea paginilor folosind browserul Safari. Meniurile aplicației Settings sunt accesate aproape instant în iOS 8.1.1 și acest lucru mă face să cred că Apple va îmbunătăți performantețele tuturor iDevice-urilor sale prin această actualizare a iOS-ului, iar schimbarea va fi una majoră.

  N-aș putea să vă spun deocamdată care este situația pe alte terminale, dar cred că terminalele care au 1 GB RAM vor avea parte de un spor considerabil în performanțe, în timp ce terminalele mai vechi vor deveni utilizabile, dar asta numai dacă lucrurile nu se vor schimba până în momentul lansării oficiale.