Apple neagă rechemarea terminalelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus din cauza unor probleme de funcționare

iPhone 6 si iPhone 6 Plus  În cursul acestei zile v-am spus că iPhone 6 și iPhone 6 Plus au o problemă majoră care afectează în principal cel de-al doilea model, compania Apple încercând să o rezolve fără succes cu iOS 8.1. O publicație asiatică a legat această problemă de o componentă nouă implementată de către compania Apple în terminalele sale, ea fiind mai înceată și mai problematică decât cea utilizată în terminalele vechi, prețul său mai mic fiind prezentat ca principala motivație din spatele utilizării sale.

  Deși acea publicație a încercat să ne convingă de faptul că Apple va rechema terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus din cauza unei probleme care genera repornirea lor subită în timpul utilizării aplicațiilor, surse din interiorul companiei susțin contrariul. Cei de la Apple spun că problema este foarte rară și că ea afectează doar utilizatorii care au aproape 1000 de aplicații în propriile dispozitive, deci o rechemare este scoasă din discuție în condițiile în care nu vorbim despre un număr foarte mare de clienți cu probleme.

  Era greu de crezut că Apple va rechema vreo unitate admițând existența unei probleme mari, dar unitățile afectate sunt totuți schimbate în magazinele sale.