iOS 8.1.1 – cât de mult poate îmbunătăți performanțele iPhone 4S și iPad 2 ?

  iOS 8.1.1 a fost lansat în versiune beta de către compania Apple în cursul acestei zile, iar una dintre principalele noutăți aduse de către această actualizare are legătură cu tabletele iPad 2 și terminalele iPhone 4S. Conform companiei Apple, noua versiune a sistemului de operare ar trebui să îmbunătățească performanțele acestor două noi produse lansate cu foarte mult timp în urmă și probabil unii dintre voi se întreabă cât mult pot fi crescute performanțele iPhone 4S și iPad 2 după instalarea iOS 8.1.1 ?

iOS 8.1.1 crește performanțele iPhone 4S și iPad 2

  iOS 8.1.1 rezolvă o multitudine de probleme ale iOS 8.1 și probabil o parte dintre bug fix-uri ușurează procedura de îmbunătățire a performanțelor iPhone 4S și iPad 2, dar nu vă așteptați la o schimbare majoră. După instalarea actualizării terminalele voastre nu vor deveni la fel de rapide precum iPhone 6, deci nu vă așteptați la altceva decât la o reducere a lag-ului în ceea ce privește deschiderea aplicațiilor, navigarea prin meniuri sau activarea diverselo funcții ale sistemului de operare.

  În aceeași măsură există o șansă foarte mare ca Safari să fie ceva mai rapid, însă având în vedere că vorbim despre terminale care au doar 512 MB RAM, există un număr limitat de lucruri pe care Apple îl poate face. Acestea fiind spuse, iOS 8.1.1 nu va face iPhone 4S și iPad 2 mult mai rapide ca prin magie.