Jailbreak iOS 8.1 – de ce nu reporneste un iPhone sau o tableta iPad ?

Jailbreak iOS 8.1  Jailbreak iOS 8.1 a fost actualizat aseară pentru a rezolva și ultimele probleme importante care generau probleme mari pentru posesorii de iPhone, iPad și iPod Touch, astfel că acum Safari nu va mai avea probleme în a funcționa corect pe ele. În aceeași măsură restul aplicațiilor disponibile pentru iOS 8 nu se vor mai închide subit, dar acest update nu rezolvă chiar toate problemele pe care unele tweak-uri le generează în continuare pentru iDevice-urile noastre, unele iDevice-uri refuzând să mai pornească din cauza lor.

  Jailbreak iOS 8.1 împiedică repornirea iPhone, iPad sau iPod Touch dacă aveți instalate tweak-uri incompatibile sau parțial compatibile cu el, iar programul Pangu nu are vreo legătură cu acest lucru. Pentru a reporni un terminal care refuză să booteze va trebui să țineți apăsat butonul volume up în timpul procesului de boot, dar acest truc nu va funcționa dacă problema nu este generată de vreun tweak, ci de vreo altă incompatibilitate a sistemului de operare, așa că nu vă bazați 100% pe ea.

  După pornirea terminalelor voastre va trebui să dezinstalați toate tweak-urile din terminale și mai apoi să le instalați pe rând cu reponirea terminalelor de fiecare dată pentru a afla care generează problemele.