iPhone 4S – iOS 8.1.1 beta 1 vs iOS 8.1 într-un test al performanțelor (Video)

  iOS 8.1.1 beta 1 a fost lansat astăzi cu principala noutate prezentată ca fiind îmbunătățirea performanțelor iPhone 4S și iPad 2, iar cineva s-a gândit să compare iOS 8.1 cu noul update pentru a vedea ce schimbări există. În clipul video de mai sus veți vedea cât de bine se descură iPhone 4S pe iOS 8.1.1 beta 1 și rezultatele sunt departe de a fi spectaculoase, așa cum probabil unii dintre voi și-ar fi imaginat, dar există totuși îmbunătățiri în diverse zone ale sistemului de operare.

  Multe aplicații native funcționează la fel în iOS 8.1 și iOS 8.1.1 pe iPhone 4S, dar există altele în care diferențele sunt mari, mai ales dacă vorbim despre aplicații terteț precum cea a companiei Facebook. Mai mult decât atât, testele sunt făcute cu multe tab-uri deschise în background în Safari, astfel că performanțele sunt serios afectate de către ele, dar chiar și așa iPhone 4S cu iOS 8.1.1 beta 1 pare să fie ceva mai rapid decât un iPhone 4S cu iOS 8.1.

  Având în vedere că aceasta este abia prima versiune beta a sistemului de operare, există destul loc pentru îmbunătățirea performanțelor generale, lucru pe care compania Apple îl va face.

13 COMENTARII

  1. cate telefoane au schimbat la tesul asta ? daca ma uit la baterie nu imi dau seama la 8.1.1 bateria de la 94-93% scade la 88 in cateva secunde!

  2. Am un ip4s cumparat nou de la orange de vreo 5-6 luni dar nu pot sa zic ca is multumit de baterie, mai ales cu 3g-ul pornit…

  3. eu nu vad decat o inrautatire si nici pe departe imbunatatire:))))
    ca sa nu mai vorbim de baterie ca se vede clar ca e un dezastru

  4. Ciudata planeta… Foarte multi se pling pe ios 8. Mai ales cei pe 4s? Si mai ciudata e ca unii dintre ei, care citesc site0uri de specialitate, stiau ca nu e recomandata ios 8 pe 4s. Netinind cont de avertismente, au trecut la 8, apoi posteaza aici… Nu inteleg.

  5. […]   iOS 8.1.1 a fost lansat în prima versiune beta în cursul zilei de ieri de către compania Apple, cei din Cupertino oferind versiunea pentru dezvoltatorii de aplicații pentru iOS cu minime informații despre schimbări. Una dintre principalele noutăți, dar cel mai probabil cea care va motiva mulți utilizatori să facă upgrade, este îmbunătățirea performantelor terminalelor iPhone 4S și iPad 2 după actualizarea software-ului, lucru pe care vi l-am demonstrat ieri. […]

  6. Avand in vedere ca la prima resoftare va ve-ti pune obligat fortat ios 8, ce tot o mai lungiti ca si-a pus lumea IOS 8 si se plange. E normal ca se plange ca telefoanele astea nu costa 50 lei ca sa zici ca nu-ti pasa. Iphone 4S merge chiar foarte bine pe ios 8.1, cel putin al meu si da, bateria ma tine o zi cu wirelessul pornit si 3G-ul cand sunt in oras. Normal ca toti vrem imbunatatiri atata timp cat am cumparat produsele lor.