iPhone 4S – iOS 8.1.1 beta 1 vs iOS 8.1 într-un test al performanțelor (Video)

13

  iOS 8.1.1 beta 1 a fost lansat astăzi cu principala noutate prezentată ca fiind îmbunătățirea performanțelor iPhone 4S și iPad 2, iar cineva s-a gândit să compare iOS 8.1 cu noul update pentru a vedea ce schimbări există. În clipul video de mai sus veți vedea cât de bine se descură iPhone 4S pe iOS 8.1.1 beta 1 și rezultatele sunt departe de a fi spectaculoase, așa cum probabil unii dintre voi și-ar fi imaginat, dar există totuși îmbunătățiri în diverse zone ale sistemului de operare.

  Multe aplicații native funcționează la fel în iOS 8.1 și iOS 8.1.1 pe iPhone 4S, dar există altele în care diferențele sunt mari, mai ales dacă vorbim despre aplicații terteț precum cea a companiei Facebook. Mai mult decât atât, testele sunt făcute cu multe tab-uri deschise în background în Safari, astfel că performanțele sunt serios afectate de către ele, dar chiar și așa iPhone 4S cu iOS 8.1.1 beta 1 pare să fie ceva mai rapid decât un iPhone 4S cu iOS 8.1.

  Având în vedere că aceasta este abia prima versiune beta a sistemului de operare, există destul loc pentru îmbunătățirea performanțelor generale, lucru pe care compania Apple îl va face.