iOS 8.1.1 și ce ar putea implementa Apple pentru a te motiva să renunți la jailbreak

  iOS 8.1.1 a fost lansat în prima versiune beta în cursul zilei de ieri de către compania Apple, cei din Cupertino oferind versiunea pentru dezvoltatorii de aplicații pentru iOS cu minime informații despre schimbări. Una dintre principalele noutăți, dar cel mai probabil cea care va motiva mulți utilizatori să facă upgrade, este îmbunătățirea performantelor terminalelor iPhone 4S și iPad 2 după actualizarea software-ului, lucru pe care vi l-am demonstrat ieri.

  iOS 8.1.1 blochează Pangu jailbreak iOS 8 – iOS 8.1, deci nu vă gândiți că il veți mai putea utiliza, dar din moment ce performanțele iDevice-urilor noastre vor fi cu mult îmbunătățite, oare el mai contează? Hackerii care au creat această soluție de jailbreak și-au asumat riscul ca munca lor să aibă o durată de viață extrem de scurtă prin prisma faptului că Apple le va bloca rapid vulnerabilitățile, iar acest lucru se va întămpla în doar câteva săptămâni de zile.

  Dacă Apple va reuși să fac iOS 8.1.1 utilizabil pe iDevice-urile vechi, atunci mulți vor renunta la jailbreak doar pentru a își putea folosi terminalele fără probleme, iar din punctul meu de vedere acesta va fi marele punct de atracție al noului sistem de operare.