Microsoft plătește CNN să-i folosească tabletele în emisiuni, prezentatorii săi utilizează iPad-uri

  Pentru că are nevoie de o creștere serioasă în vânzări, compania Microsoft s-a gândit să plătească postul de televiziune CNN să folosească tabletele Microsoft Surface într-o emisiune transmisă în direct, dar planurile contractuale nu s-au dovedit a fi în concordanță cu realitatea. După cum puteți vedea deja din imaginea de mai sus, tabletele celor de la Microsoft sunt în prim-planul imaginii, dar în spatele lor prezentatorii și unii invitați folosesc tablete iPad pentru a afla diverse informații și nu doar atât.

  Pentru a umili și mai mult produsele celor de la Microsoft, una dintre persoanele invitate a folosit tableta companiei din Redmond ca și stand pentru iPad, iar mulți probabil nu s-ar fi gândit la o asemenea utilitate pentru ea. Compania Microsoft a pierdut peste 1 miliard de dolari cu tabletele din seria Surface în ultimii ani și tentative de acest gen de a își promova produsele sunt extrem de nefericite, mai ales că suma plătită pentru plasarea lor acolo nu a fost una mică.

  Voi ce părere aveți despre gafa celor de la CNN?

10 COMENTARII

  1. Nu te-ai informat deloc bine când ai scris acest articol. Microsoft a pierdut 900 de milioane $ cu surface rt, prima versiune care folosea windows rt si rula doar programe din magazinul windows. Anul acesta a avut un profit de 900 de milioane $ cu surface pro 2 si pro 3.
    Tableta din imagine e surface pro 3, si Microsoft nu a plătit bani buni sa o promoveze la CNN, ci a facut o înțelegere prin care oferă gratis tabletele pentru provare!
    Surface pro 3 nici măcar nu este in categoria iPad-ului, este facut sa concureze Macbook și chiar câștigă cu ușurintă.

  2. Esti ridicol cu asa articole,parca esti un agitant din timpul campaniei electorale.Imi pare rau ca nu vezi nimic in afara de Mar.Creier spalat…

  3. bine zis no way .. folosesc surface pro de 1 an .. ipad te tine inchis in celula pe cand surface pro iti ofera libertate totala . folosesc iphone dar daca nu ar exista jailbreak l_as arunca la gunoi.

  4. Comentariile voastre demonstreaza varsta. Adica vorbim de CNN nu RTV sau OTV. Pai aia se preteaza sa se chinuie cu 2 randuri de tablete doar ca microsoft le-a dat gratis. Sunteti patetici. Astia au in spate contracte de imagine de milioane de euro. Si spre deosebire de zaone voi nu veniti cu surse. Adica Microsoft a facut mai multe tablete cadou decat a vandut si voi vorbiti de profit. Daca nu fac ceva urgent cu asa zisul sistem de operare windows 8 s-ar putea sa aiba fix soarta nokia. P.S. E un articol amuzant. Mai degraba tu esti agitat in campania electorala, probabil esti un pontist disperat.

  5. cred ca cei de la microsoft si-au tras un glontz cand au vazut pozele 🙂 se pare ca ptr uni nici de pomana nu sunt bune hahaha