Prima Pagina iPad Microsoft plătește CNN să-i folosească tabletele în emisiuni, prezentatorii săi utilizează iPad-uri

Microsoft plătește CNN să-i folosească tabletele în emisiuni, prezentatorii săi utilizează iPad-uri

  Pentru că are nevoie de o creștere serioasă în vânzări, compania Microsoft s-a gândit să plătească postul de televiziune CNN să folosească tabletele Microsoft Surface într-o emisiune transmisă în direct, dar planurile contractuale nu s-au dovedit a fi în concordanță cu realitatea. După cum puteți vedea deja din imaginea de mai sus, tabletele celor de la Microsoft sunt în prim-planul imaginii, dar în spatele lor prezentatorii și unii invitați folosesc tablete iPad pentru a afla diverse informații și nu doar atât.

  Pentru a umili și mai mult produsele celor de la Microsoft, una dintre persoanele invitate a folosit tableta companiei din Redmond ca și stand pentru iPad, iar mulți probabil nu s-ar fi gândit la o asemenea utilitate pentru ea. Compania Microsoft a pierdut peste 1 miliard de dolari cu tabletele din seria Surface în ultimii ani și tentative de acest gen de a își promova produsele sunt extrem de nefericite, mai ales că suma plătită pentru plasarea lor acolo nu a fost una mică.

  Voi ce părere aveți despre gafa celor de la CNN?

 • Someon

  Nu te-ai informat deloc bine când ai scris acest articol. Microsoft a pierdut 900 de milioane $ cu surface rt, prima versiune care folosea windows rt si rula doar programe din magazinul windows. Anul acesta a avut un profit de 900 de milioane $ cu surface pro 2 si pro 3.
  Tableta din imagine e surface pro 3, si Microsoft nu a plătit bani buni sa o promoveze la CNN, ci a facut o înțelegere prin care oferă gratis tabletele pentru provare!
  Surface pro 3 nici măcar nu este in categoria iPad-ului, este facut sa concureze Macbook și chiar câștigă cu ușurintă.

 • @Someon: Asa e, am scris eu cam abiguu, au pierdut aproape 2 miliarde de dolari : https://www.idevice.ro/2014/08/05/tabletele-surface-au-generat-pierderi-de-1-7-miliarde-de-dolari-pentru-microsoft/

 • no way

  Esti ridicol cu asa articole,parca esti un agitant din timpul campaniei electorale.Imi pare rau ca nu vezi nimic in afara de Mar.Creier spalat…

 • Marius

  no way: si de aia te-ai gândit tu sa dai o raită pe site?

 • tom

  bine zis no way .. folosesc surface pro de 1 an .. ipad te tine inchis in celula pe cand surface pro iti ofera libertate totala . folosesc iphone dar daca nu ar exista jailbreak l_as arunca la gunoi.

 • no way

  Marius:Folosesc Idevice-uri,dar nu sunt limitat doar la ele,si mai si sunt abonat la news feed,de aia;-)

 • Sonic

  @tom daca nu ar exista jailbreak nu ar mai fi aplicatiile gratis nu?

 • Matzero

  Comentariile voastre demonstreaza varsta. Adica vorbim de CNN nu RTV sau OTV. Pai aia se preteaza sa se chinuie cu 2 randuri de tablete doar ca microsoft le-a dat gratis. Sunteti patetici. Astia au in spate contracte de imagine de milioane de euro. Si spre deosebire de zaone voi nu veniti cu surse. Adica Microsoft a facut mai multe tablete cadou decat a vandut si voi vorbiti de profit. Daca nu fac ceva urgent cu asa zisul sistem de operare windows 8 s-ar putea sa aiba fix soarta nokia. P.S. E un articol amuzant. Mai degraba tu esti agitat in campania electorala, probabil esti un pontist disperat.

 • @no way: Esti patetic sincer, dar multumim ca ai trecut pe aici.

 • iTu

  cred ca cei de la microsoft si-au tras un glontz cand au vazut pozele 🙂 se pare ca ptr uni nici de pomana nu sunt bune hahaha