Apple lansează un nou design pentru Mac App Store

  În cursul nopții trecute compania Apple a lansat un design nou pentru Mac App Store-ul său, o bună parte dintre elementele grafice utilizate fiind concepute având în gând noul design al OS X Yosemite. Schimbarea vine la doar câteva săptămâni distanță de o refacere totală a design-ului iTunes Store-ului în același mod, deci vorbim despre o unificare a design-urilor magazinelor virtuale ale companiei Apple, totul fiind gândit pentru a arăta cât se poate de bine în OS X Yosemite, deși în Windows lucrurile nu sunt similare.

  Având în vedere că noul design a fost lansat abia în cursul nopții trecute, el este afișat intermitent pentru posesorii de Mac-uri, deci dacă nu îl veți vedea deloc, sau dacă nu îl veți vedea, nu trebuie să vă speriați.

Articolul precedentApple le cere utilizatorilor să facă update la iOS 8
Articolul următorJailbreak iOS 8.1 – Pangu 1.2.1 update este disponibil
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.