Prima Pagina Apple Apple le cere utilizatorilor să facă update la iOS 8

Apple le cere utilizatorilor să facă update la iOS 8

  iOS 8 nu a generat o rată de adopție chiar atăt de grozavă precum și-ar fi dorit compania Apple, astfel că acum cei din Cupertino au început să trimită email-uri utilizatorilor cerându-le să facă update la cea mai recentă versiune a sistemului de operare. Email-urile sunt gândite pentru a le oferi utilizatorilor informații despre actualizările pe care iOS 8 le aduce pentru iDevice-urile lor împreună cu toate funcțiile noi implementate, moduri de actualizare rapidă fiind deasemenea oferite.

  Deși compania Apple încearcă să aducă mai mulți utilizatori pe iOS 8, majoritatea dintre posesorii de iDevice-uri nu au suficient spațiu pentru a face instalarea, actualizarea necesitând câtiva GB de spațiu liber în anumite cazuri. Desigur că există opțiunea actualizării prin iTunes, dar unii nu au habar despre acest lucru sau refuză să îl facă, iar tentativele Apple de a încuraja lumea să treacă la cea mai recentă versiune a sistemului de operare probabil nu vor avea foarte mulți sorți de izbândă.

 • Gili

  Dupa ce isi vor respecta utilizatorii care si-au instalat sistem nou de operare pe telefon mai vechii, cu siguranta vor avea si rata mai mare de adopție la ios8.

 • V.P

  Utilizatorii au inteles ca Apple distruge iPhone-urile prin aceste update-uri .
  Inadmisibil sa distrugi generatii intregi de iDevice-uri doar pentru profit .

 • mircea

  Cand ceva merge bine, de ce sa il schimbi? Pe principiul asta nu o sa fac update.

 • robert

  Principiul tău nu este logic

 • Olimpiu

  De ce nu e logic?

 • john

  De cand stiu iOS , iPhoanele sunt incapabile sa ruleze a doua generatie a sistemul de operare – adica cea lansata peste doi ani de cand au fost fiecare lansate . Si daca o ruleaza , merge jalnic . Asa ceva nu vezi nici la Windows nici la Android , amandoua ruland ultimele editii foarte bine pe deviceuri vechi.

 • silviu

  @Olimpiu:
  A implica B si B implica C, atunci A implica C (e logic, nu?!)
  Problema lui Mircea s-ar traduce asa:
  daca A implica B, de ce sa C?
  @Mircea:
  Il schimbi pentru progres, pentru ca poate merge mai bine, mai confortabil, mai repede.
  sau nu

 • Adrian

  Mai bine studiezi,verifici si dupa aceea treci la un update care te poate face sa renunti la dispozitivele marii companii APPLE.
  Cel putin la mine sa intamplat sa nu studiez,sa instalez,dar sa terminat cu vanzare.

 • mircea

  Mic istoric:
  Primul meu iphone a fost 3gs, al doilea a fost 4, ultimul fiind 5. In timp ce la 3gs nu am facut update (merge absolut perfect si azi), pe 4 am facut update prima data la ios6( mare greseala), parca a pus frana saracu device. Daca pana atunci mergea cu 120 k/h, dupa update a scazut viteza la jumate. Acum vreo jumatate de an am zis sa incerc la caterinca ios7 pe el. Sta pe post de bibelou aproape, avand in vedere viteza de rulare.
  La iphone 5 toate bune si frumoase pana la ios7, cand am facut update ( nu faceam daca nu erau diferentele asa de mari la design) booom, a scazut viteza dramatic, dar totusi minim acceptabila. Acum vine intrebarea, voi in locul meu, cand stiti clar ca va scadea viteza de rulare a sistemului si ca o sa stea o gramada sa-mi deachida nu stiu ce aplicatie banala, ati face update? Era sa uit, autonomia bateriei a scazut si ea la fel ca si viteza. Asadar, logica mea se bazeaza pe multitudinea de nervi facuti dupa fiecare update. Cand apple scoate un iphone, ala vine cu un ios pt el ( ala e cel mai bun pt el, tot ce vine dupa inseamna o gramada de nervi).

 • Pingback: iOS 8 convinge din ce în ce mai mulți posesori de iPhone, iPad și iPod Touch | iDevice.ro()