Prima Pagina Apple iOS 8 convinge din ce în ce mai mulți posesori de iPhone,...

iOS 8 convinge din ce în ce mai mulți posesori de iPhone, iPad și iPod Touch

  iOS 8 a fost lansat acum aproape două luni de zile pentru iPhone, iPad și iPod Touch, dar până acum numai 56% dintre terminalele companiei Apple au instalat noua versiune a sistemului de operare. Cifra este cu 4% mai mare decât cea înregistrată acum aproximativ trei săptămâni de zile, atunci doar 52% dintre iDevice-urile companiei Apple instalând efectiv actualizarea. În baza informațiilor furnizate de către compania Apple, se pare ca toți cei care au făcut trecerea la iOS 8 vin de la iOS 7, utilizatorii vechilor versiuni ale sistemului de operare neavând posibilitatea de a face update.

  Apple a început săptămâna trecută să trimită email-uri utilizatorilor pentru a le cere să instaleze cea mai recentă versiune a sistemului de operare, iar unii dnitre ei par să fi ascultat rugămintea companiei americane pentru a instalat iOS 8.1. E greu de spus ce se va întâmpla în perioada următoare, dar este clar că rata de adopție a iOS nu este la fel de mare precum cea a iOS 7 și lucrurile nu par să se schimbe prea curând.

 • Matzero

  Din cauza ca te obliga sa faci update intr-o oarecare masura. Adica orice problema ai cu softul si vrei sa faci un clean install esti obligat sa bagi versiunea noua de ios. Pe de o parte strategia e buna pentru ei ca ne fac cobai pe noi. Oare cati utilizatori de iphone 4 n-ar trece la ios 6 si cati utilizatori de 4s n-ar ramane la 7? Inainte toti treceam peste chestiile astea pentru ca mergea impecabil ios-ul dar acum au inceput sa-si dea cu stangul in dreptul.

 • lucian84

  Si trec si din cauza jailbreakului !!

 • Mowgly

  Pe mine nu! Daca apare jb la 8.1.1 si va merge mai bine ca 7 pe iphone 5 si 4S poate voi trece.

 • Vlad

  40+5+56=101

 • Au rotunjit si ei pe undeva, nu avea rost sa prezinte cu virgula totul.

 • Zoll

  Pentru ce sa trec la un iOs care e praf? Am iPhone 5s cu iOs 7.1.2 si un 4s cu 7.1.1. Raman aici. Se simte lipsa lui Steve Jobs. Nu imi aduc aminte sa fi fost asa de multe probleme pe versiunile anterioare cum sunt pe Os 8.