Opera 9.0 update îmbunătățește modalitatea de a vizualiza clipuri video

  Opera Mini este unul dintre cele mai utilizate browsere pentru terminale mobile de pe glob, iar în cursul nopții trecute el a fost actualizat de către compania Opera cu un sistem ce ușurează procesul de vizualizare a clipurilor video. Cei de la Opera au implementat pentru browserul lor un sistem inteligent de buffering pentru clipurile video disponibile pe internet, astfel că prin activarea unei opțiuni numite Video Boost veți economisi trafic de date în timpul vizualizării clipurilor video, dar fără a mai face buffering.

Video Boost – Watch videos when you want on your mobile device without depleting your data plan. Turn on video boost in the data-savings menu to prevent buffering and stalling.

  Opera Mini a fost apreciată de foarte mulți utilizatori mulțumită sistemului său ce permite economisirea de trafic de internet în timpul încărcării paginilor, asta în ciuda faptului că în multe cazuri design-ul acestora nu este afișat corect. Aplicația Opera Mini pentru iPhone, iPad și iPod Touch este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.

Pretul initial:
Numele:
Opera Mini web browser

Gratuit

DESCARCA





Developer: Opera Software ASA
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Download Opera Mini and get going with one of the fastest web browsers on iPhone, iPad and iPod Touch. Introducing Opera Minis video boost feature. It crunches down the size of the videos before they arriv…


Dimensiunea aplicatiei este: 16.4 Mb