OpenVote – aplicația care te ajută să semnalezi nereguli în desfășurarea votului pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014

  OpenVote este  o aplicație pentru iPhone și iPod Touch lansată cu mai bine de o săptămână de zile în urmă în App Store, ea fiind gândită special pentru românii care vor vota la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Aplicația ne oferă posibilitatea de a semnala orice fel de nereguli întâlnite în timpul procesului de votare pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014, ea având o secțiune specială cu tipuri de probleme predefinite. Mai mult decât atât, aplicația îți permite să semnalezi orice fel de infracțiune comisă împotriva procesului legislativ de către unul dintre participanții la vot sau nu numai, astfel că poți alerta rapid atât poliția cât și presa.

Aplicația care aduce transparență în alegeri și dă putere cetățenilor! Aplicația te lasă să semnalezi nereguli la vot și în campanie, în așa fel încât sa poată fi văzu-te de organele de lege, Jurnaliști, ONG-uri și societatea civilă. Descarcă OpenVote și vei contribui la o nouă Românie, o Românie în care alegerile sunt curate, iar politicienii sunt aleși într-un mod corect și transparent!

  Aplicația OpenVote este conectată la un website cu o hartă a tuturor evenimentelor raportate de către utilizatori, astfel că indiferent dacă te afli în România sau în străinătate, oricine va putea vedea raportarea ta, indiferent unde s-ar afla. Cred că o aplicație de acest gen este o metodă perfectă de a demasca rapid orice fel de nereguli sesizate în timpul procesului de vot pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014, mai ales că în primul tur de scrutin au existat numeroase nereguli atât în ceea ce privește organizarea, cât și în ceea ce privește votarea efectivă.

 OpenVote este disponibilă gratuit în App Store și înainte să închei vin cu recomandarea sa MERGEȚI LA VOT în 16 NOIEMBRIE!

Pretul initial:
Numele:
OpenVote

Gratuit

DESCARCA

Developer: Bogdan Gavrila
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Aplicaia care aduce transparen n alegeri i d putere cetenilor!

Aplicaia te las s semnalezi nereguli la vot i n campanie, n aa fel nct sa poat fi vzu-te de organele de lege, Jurnaliti, ONG-uri i societatea…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.7 Mb