SafariRefresh aduce un mod mai simplu de a reîncărca pagini în Safari

  SafariRefresh este un tweak disponibil din cursul acestei seri în Cydia pentru iDevice-urile noastre, el fiind conceput în ideea de a ne permite să implementăm o metodă simplă de a reincărca o pagină folosind browserul Safari. După cum prea bine știți deja, compania Apple a implementat pentru aplicațiile native ale iOS-ului un sistem numit Pull to Refresh care permite actualizarea informațiilor din ele prin simpla tragere a interfaței de sus în jos. Același sistem este adus în browserul Safari și de către acest tweak, diferența fiind că în cazul său se reîncarcă paginile web accesate de către noi.

SafariRefresh lets you refresh Websites easily by using a Refresh Control. All you need to do is pull the website down to refresh it. This is really useful when it comes to iPad or iPhone 6/6+ with larger displays so you do not need to tap the refresh button. Compatible with iOS 7.0 – 8.1.

  SafariRefresh necesită efectuarea jailbreak iOS 8.1 pentru a fi utilizat și este compatibil cu toate versiunile de iOS lansate în ultimul an. Tweak-ul este disponibil pentru descărcare gratuită din repo-ul BigBoss al Cydia.