Prima Pagina Apple iPhone 6 Plus vs Google Nexus 6 – comparație detaliată (Video)

iPhone 6 Plus vs Google Nexus 6 – comparație detaliată (Video)

  iPhone 6 Plus vs Google Nexus 6 sunt două dintre smartphone-urile pe care orice utilizator aflat în căutarea unui telefon deștept ar trebui să le aibă în vedere în momentul de față, ele fiind disponibile la prețuri similare în magazine. Similară este și dimensiunea celor două produse ale Apple și Google, asta în ciuda faptului că Nexus 6 are un ecran cu aproape 0.5 inch mai mare decât cel al iPhone 6 Plus. Pe partea de hardware Nexus 9 este superior terminalului Apple, Android 5.0 oferindu-i performanțe mai mult decât a oricărui alt smartphone existent în momentul de față pe piață.

  Separat de acestea, alegerea unuia sau a altuia ține în principal de dorința fiecărui utilizator de a folosi sistemul de operare Android sau iOS-ul celor de la Apple, fiecare dintre ele având propriile beneficii și puncte slabe. Google Nexus 9 a fost lăudat îndelung de către toți cei care au avut ocazia de a îl testa, iar Google a avut probleme în a il menține în stocurile magazinului online propriu, deci există cerere mare pentru el în toată lumea. iPhone 6 Plus este mult mai ușor de găsit în magazine în momentul de față și probabil acest lucru îl face mai atractiv în ochii unora.

 • vlad

  “ciuda faptului că Nexus 9 are un ecran cu aproape 0.5 inch mai mare ”

  Nexus 6

 • Apple4ever

  Am folosit un Nexus 5 timp de 3 luni, in paralel cu un iPhone 5s.
  Laudat la vremea lui, dupa ce l-ai folosit un timp i-ai gasit punctele slabe. Desi foarte rapid si fara lag, aplicatiile se inchideau mai des decat in mult hulitul iOS 8.
  Camera, desi are OIS, ziua face poze mai slabe decat un iPhone 4s. (in low light se descurca mai bine). La inregistrare video sunetul e infundat.
  Autonomie slaba rau la baterie.
  In convorbiri telefonice, interlocutorul tau te aude infundat.
  Toate organizarea agendei telefonice e un dezastru fata de iOS.
  Camera iesita din carcasa (la droizi nu e nici o problema asta).
  Nu stiu cum va fi Nexus 6 dar nu m-as mira sa aud ca la folosirea zilnica sa se dovedeasca inferior prezentarii din teste si reclame.

 • . ninel

  omule…era vreo 300€ nexus 5,comparand cu un ip 4s/5/5s….totusi de undeva trebuiau sa ‘taie’ (camera)….pacat ca nexus 6 copiaza intru’totul apple (pret)…

 • EuGeorge

  Pretul nu este la fel. In Romania Nexus 6 este la pretul de 2700 lei. Unde gasesti Iphone 6+ la pretul asta? Informezi lumea gresit…

 • Pingback: Nexus 6 urma sa preia o functie populara a iPhone()