Prima Pagina abonament Digi Mobil aduce abonamente nelimitate foarte ieftine la Orange, Vodafone și Telekom

Digi Mobil aduce abonamente nelimitate foarte ieftine la Orange, Vodafone și Telekom

  Vă spuneam zilele trecute despre mitul abonamentelor nelimitate Optim Nelimitat ale Digi Mobil și ce primiți exact după contractarea lor din toate punctele de vedere, iar astăzi vorbim și despre partea bună a acestei oferte. După cum prea bine știți deja, operatorii de telefonie mobilă Orange, Vodafone și Telekom au pierdut destui clienți către Digi Mobil, aceștia căutând nelimitarea ieftină fără a le păsa de internet. Pentru a stopa exodul de clienți, cei trei operatori de telefonie mobilă au creat abonamente speciale pentru nemultumiții care menționău că vor oferte mai bune,altfel fac trecerea la Digi Mobil.

  Acești clienți norocși au primit din partea operatorilor abonamente speciale cu totul nelimitat, în afară de internet și minute internaționale pe mobil, unele incluzând trafic de internet 4G, totul la prețuri ce încep de la 10€. Practic atât Orange, cât și Vodafone sau Telekom au creat abonamente nelimitate de 10€ și teoretic secrete pentru cei care cer rezilierea în vederea portării în rețeaua Digi Mobil, ei putând beneficia de această ofertă numai în situația în care cer în mod exrpres o ofertă mai bună pentru a nu se porta, abonamentele trebuind încheiate pe o perioadă de doi ani de zile fără a putea cumpăra un telefon la preț subvenționat.

  Chiar dacă Digi Mobil nu are cea mai bună rețea și cele mai bune servicii, a reușit în 2014 să facă o revoluție similară celei făcute de către Cosmote în momentul intrării pe piață cu cartela de 2000 de minute la prețul de numai 5€. Având în vedere că vorbim despre abonamente speciale, e puțin probabil ca foarte mulți oameni din magazinele operatorilor sau cei de la relații cu clienții să știe de ele, dar cei de la departamenetele de retenții vor ști cu siguranță despre ce vorbiți dacă veți ajunge vreodată să discutați cu ei.

  Acum în calitate de abonat cu un abonament de aproximativ aceeași valoare dar beneficii mai puține nu știu cum să privesc situația și sunt sigur că toți cei care au abonamente scumpe nu vor fi foarte mulțumiți să afle că pot beneficia de mai mult la o treine sau un sfert din prețul abonamentului, dar concurența forțează operatorii să își asume riscuri.

  Voi ce părere aveți despre această tentativă disperată a operatorilor de a își ține clienții în rețea?

 • egrimisu

  Oricum la 5€ pe luna oferă servicii de necontestat, pe de alta parte cuvântul “nelimitat” a fost reglementat de Ancom si înseamnă aproximativ același lucru dar cu limitări.

 • ksm

  Parerea mea este ca avantajul este la client, eu unu platesc 17€ tva pe 1500 min si sms in telekom 180 nationale/internationale fix si 500mb dintre care 100 sunt cadou:( cam putin ,parerea mea

 • egrimisu

  Cât despre tentativa de a păstra clienții concurenta procedează cât se poate de natural deoarece toți sunt Conștienți ca Proporția care ar abuza de aceste servicii sunt prea putini si sunt convins ca si pentru ei “nelimitat” înseamnă altceva iar in contract trebuie sa existe o menține care permite operatorului sa rezilieze contractul unilateral.

 • vasile oprea

  Eu sunt pe Vodafone si am nelimitat,1250 mega trafic cu 12 euro TVA inclus.Asa am procedat acum câteva luni cu portare la digi si mi-au dat oferta asta. Am de 10 ani abonament la ei si asta e singura oferta

 • mariobg

  disperarea lor este castigul clientilor, competivitatea este doar in avantajul nostru

 • sebi

  In curand cam toata lumea va avea abonamente nelimitate batalia intre operatori trecand pe ofertele de internet

 • lucian

  Crezi ca mai conteaza parerea noastra?

 • Lucian D.

  Am abonament la Orange, nelimitat national, 200 min internationale pe fix si mobil, 2 GB de internet la viteza 4G, la 15 Eur (TVA incl)/ luna la contract de 6 luni cu posibilitatea de a cumpara telefon la pret redus, iar daca vroiam pe 24 luni abonamentul era de 10 Eur/ luna fara subventie telefon. Insa dureaza ceva timp pana ii convingi sa-ti dea ce doresti…

 • Tatalubebe

  Ksm? Ce abonament ai tu cu 17 euro? De cand nu ai mai fost intr-un magazin sa vezi noile abonamente?
  Cat despre digi, au ei nelimitat ieftin, dar clientii nu stiu urmatoarele: nu exista sms-uri nationale, si doar 100min si 100 mb in roaming vodafone, asa ca, daca iesi din oras vorbesti cu telefonul :))

 • Tatalubebe

  11€ (tva inclus), nelimitat. Telekom

 • Andrei

  Eu am 2gb 4g si nelimitat national si international fix plus 200min int pe mobil cu 10euro. Oferta a aparut dupa ce am amenintat ca trec la telekom.

 • Jack

  O tehnica destul de cunoscuta in arta negocierii spune in felul urmator: ofera cu o mana si ia cu doua!
  “Nelimitatul” oferit de Vodafone, Orange si Telekom are adaosuri generoase in alte servicii complementare care nu sunt mentionate in reclamele pufoase din media; e un joc cu suma zero intotdeauna!
  O analogie sumara se poate face in felul urmator: daca RDS ofera un abonament de 5€/luna si, probabil, are profit oare cum stau Vodafone, Orange sau Telekom cu corespondentii acestuia, adica RED 59, Pantera 41 si XXL?
  Partea cea mai trista este ca cei mai multi clienti ai acestor companii sunt ignoranti si needucati in domeniu, de aici si vine aroganta cu care sunt tratati (preturi exagerate, anumite servicii sub standarde, suport slab, call-center neprofesionist, etc).
  RDS, cel putin, atrage clienti printr-un argument concret: pretul! Sta destul de slab la celelalte capitole (nu cu mult sub ceilalti), dar in niciun caz cu diferenta dintre valoarea abonamnetelor.

 • i_nathann

  Eu am ab. la Orange de 44 de € si am totul nelimitat, mai puțin Internetul care e doar 6gb pr urma sunt taxat..

 • sesse

  @Andrei … Tu fiind la ce operator ?

 • great

  In Franta, ai nelimitat voce + sms, si 5 GB net la viteze 4G pt doar 15 euro. Pai daca francezii pot, romanii de ce nu?? Si sa nu uitam costurile mai mari pe care le au operatorii francezi.

 • Tibi

  15eur tva inclus….minute/sms nationale nelimitat, 1.250G trafic inclus la viteza de 3g+…prost ca nu am cerut 4g (am crezut ca se subantelege ca il vreau 4g :), contract pe 12luni). Am optinut oferta dupa ce am amenintat ca portez numarul la Cosmote (actual Telekom). La Vodafone numar/client de cand s-a infiintat. Urmaresc sa portez numarul cu prima ocazie la alt operator care imi ofera servicii mai bune la pret mai mic, binenteles.

 • alex alexandru

  Eu am un numar pe care il folosesc pe orange din 2002. Am ajuns la un abonament de 10 € in care am 1000 min/sms in retea, 200 min/sms nationale, 125 min international fix plus 150 mb anul trecut am luat si de la ei un iphone 5s. Acum telekom mi-a oferit un nelimitat L promo inclus cu pachetul de servicii (internet+tv+fix). Anul viitor vreau sa portez numarul de la orange la telekom pentru ca dupa parerea mea ei imi ofera ceea ce vreau. Sa aleg digi? Nu multumesc! Majoritatea cu care vorbesc sunt acum in telekom deci prin urmare pentru cei care nu au pretentii abonamentul de la digi poate fi potrivit dar pentru mine nu 😉

 • cipa

  eu vb cam 1000 de min si 2 gb sunt suficienti …so pt ca am 2 abonamente la digi platesc 4euro . un cronos de la 1 nov arata cam asa : Pana la data 2014-11-13 12:00 ati consumat 409 min nationale/internationale si 1654 MB. Valoarea estimata de plata 0.00 EUR fara TVA.

 • dantes

  Nelimitat national (minute+SMS), 2 GB internet 4G, 500 minute internationale (fix/mobil) pentru 15 € cu TVA inclus la portare din Orange in Vodafone.

 • ksm

  @tatalubebe , am un abonament vechi de multi ani, cand am fost sa prelungesc abonamentul acum un an mi-au pus niste ‘oferte’ pe masa , nu puteam sa beneficiez de noile ab ‘nelimitat’ deoarece traficul ala este acordat doar abonatilor noi, informeaza-te inainte sa vorbesti!

 • KTALIN

  Peieteni DIGI ii bate la poponet pe cei trei mari granzi O V T. Doar va amagiti , ati pus boticul la varajea lor si acum platiti pe luna aproape cat platesc eu pe an atentie 48€/an NELIMITAT.P.S. am fost 17 ani abonat DIALOG ORANGE, acum sunt portat si fericit.Q.E.D.

 • Mihnea

  Am abonament la Orange, cel mai avantajos din punctul meu de vedere : 10 € TVA inclus, nelimitat minute in retea si minute nationale, nelimitat sms-uri nationale, Internet la viteza 4G de 2GB, cu perioada contractuala de 12 luni. Precizez ca sunt client Orange de peste 13 ani!

 • alex alexandru

  @mihnea si eu sunt de 12 ani si nu mi-au facut nici pana in zi de astazi oferta asta, ba mai mult cand le-am spus ca dupa expirarea perioadei contractuale ma voi porta mi-au prelungit cu inca 6 luni

 • Cristi

  Oferta Standard:

  3GB 4G+promo lunar pana in 2GB, 600 minute internationale/nationale fix si mobil si sms internationale +promo lunar pana in 400 minute, minute si sms retea nelimitat, sms national nelimitat.

  Totul cu 10Eur+TVA

  Netul merge bine, semnal bun calitate convorbiri ok.

  Ce operator este?

 • KTALIN

  Scuzati va rog am scris din gresala OVT de fapt e OTV, la granzi ma refer.

 • PaulU

  pana nu demult aveam la orange cu 13 euro asa
  3000 de minute si sms in orange
  200 min pe mobil national si international
  400 pe fix national si international
  300 mb net 3g

  odata cu configuratorul la acelasi pret mi-am facut
  nelimitat minute orange si mesaje in retea
  60 mesaje nationale
  600 minute nationale si internationale fix si mobil
  si 1 gb net pe 4 g.
  e bun configuratorul din pctul meu de vedere

 • iChris

  Am fost din 97 la Vodadone( connex atunci) si cand am zis ca plec, la oferta care mi-au facuto mi-au spus la revedere. Sunt la Digi si sunt foarte OK. 4€ nelimitat, iar la net scade viteza dupa 5 Gb. Adevarat ca nu sunt incluse SMS, but think smart.
  1. – un sms costa 1 cent.
  2.- daca am aplicatii de mesagerie de ce dracu as da sms..:)).. chiar si asa daca dau 100 de sms as plati 1€.
  Am mai citit pe la unii ca in roaming vodafone am 100Mb.. – lucru care nu ma deranjeaza, fiind doar o problema temporara, fiind in teste momentan(asta din comunicatul Digi).
  -in ceea ce priveste viteza 4g care e lipsa la ei, uite ca nici asta nu ma deranjeaza. Bine ca ati sarit voi din Dacia direct in Ferrari..:))).. la viteza 3g nu ma simt inferior nimanui, cert e ca-mi fac treaba.
  Va multumesc ca ati citit si pe viitor chibzuiti-va banii, ca se fac al dracului de greu.
  PS.. inainte sa trec la Digi, plateam 20€ / luna TVA doar pe mobil, iar acum platesc la fel dar pe 3 servicii. TV/ internet/ telefonie.
  Succes

 • sesse

  @toti cu digi: toate sunt bune si frumoase pana la acoperire (cel putin pe partea de date) care e cam subtire. Nu stiu la calitatea serviciilor de voce, dar cred ca nici aici nu sunt foarte dezvoltati. Eu cred ca mai au de investit putin in infrastructura …

 • nagy77

  Dupa atatia ani de zile in care connex si dialog si-au umplut buzunarelele cu miliarde de $ , ce sa spun ce ne da ei acum, noroc cu grecii de la cosmote, ca acum tot la nivelul ala eram cu abonamente de zeci de $

 • B06DAN

  Ieseni, Va transmit un mesaj. Astazi la ora 18 la palatul culturii vom iesi sa ne luam tara inapoi. @zaone te rog nu sterge mesajul. Creaza si tu un post. Multe vedete din romania sustin votul pentru o Romanie a lucrului bine facut

 • Oancea

  Si eu am portat de la Orange la Vodafone un abonament business de curand si cele mai mici preturi au fost la PORTARE. Nu-ti da nici un operator oferta buna ca esti de 10-100 de ani la el; tot la portare e cea mai buna.
  Ofertele care le-am primit, in ordine crescatoare, au fost urmatoarele:
  1. Telekom – 9EURO+TVA nelimitat+1GB net
  2. Vodafone 10EURO+TVA nelimitat+1GB net
  3. Orange – cea mai proasta oferta; ca sunt la orange acum
  Toate ofertele sunt fara telefon si pentru business; am intrebat si se poate da aceasta oferta si daca e un singur sim; asa ca frecati-i la cap 2-3 luni si obtineti un pret rezonabil.
  Eu am optat pentru un abonament de business Vodafone pentru 9sim-uri (75EURO+TVA) dintre care:
  5sim cu 250min nat x 3EURO
  2sim cu nelim +1GB+250min. international+400roaming+400MB Roaming fara telefon x 13EURO
  2sim cu nelim +1GB+250min. international+400roaming+400MB Roaming cu Iphone 6 (378EURO) si Samsung S5(234EURO) x 17EURO
  Vedeti ca este o combinatie buna cu abonamentele business pentru mai multe sim-uri, chiar daca business-ul tau este sotia, copilul, mama, tata, fratele.

 • Cristi

  Salut,

  am facut si eu asa, dupa expirarea celor 2 ani de contract de 29 Euro/luna am sunat la Orange si am cerut abonament preferential asemanator cu cel de la Digi, ori plec de la ei.

  A urmat o targuiala ca la piata, dupa care am obtinut la 10 Euro pe luna un abonament cu minute si sms-uri nelimitate in ori ce retea din Romania(fix+mobil), 2GB internet la 4G, minute nelimitate in SUA si Canada (fix+mobil), minute nelimitate in UE pe fix si 250 minute in UE pe mobil

 • mmihai87

  Eu am reinoit 2 abonamente de Vodafone recent. Cand m-au sunat la cererea mea , eu le-am zis ca vreau o oferta mai buna de internet si voip pe numarul si pe numarul mamei minute multe in roaming.
  1 Pt numarul meu am primit asa la 15euro
  -2.5GB la 4g
  -Voip
  -minute & sms nelimitate in orice retea
  -290 min nat opt
  -241m 40s internationale

  2 Mama mea a primit la 20euro
  -3gb 3g , n-am testat daca are si ea 4g pt ca are un telefon fara 4g
  -Voip
  -minute & sms uri nelimitate in orice retea
  -500 min Roaming(din cei 3GB de internet , 1.5Gb se pot folosi in roaming)
  Cacao , a primit o oferta mai buna ca a mea :(((

 • Leonard

  nush ce ziceti voi ca reteaua Digi e slaba ..asa e e slaba dar nu uitati ATENTIE cand nu e semnal pe Digi intra automat roaming national VODAFONE si este f ok.. pai eu vb in Eu gratis frate pe fix si mobil cu 4E/luna va dati seama un pic asa? este foarte avantajos si foarte ieftin…nu mai ai problema minutelor stai ca nu am minute sa vb in afara ,stai ca nu am minute nationale s.a.m.d.

 • Luci

  Personal, am aproape un an in reteaua Digi si sunt ff multumit, atat pe voce cat si date. Numai un frustrat poate avea alta parere. Acoperirea este ok in oras, unde imi petrec cam 95% din timp, iar pentru restul de 5% imi ajung cei 100MB (altii au 100MB/luna…). Ca si backup mai am un Telekom pentru acoperire, redirectionare, iar daca vreau sa sun de pe Digi dar sunt in afara orasului si nu am semnal (nici Vodafone), atunci folosesc cu succes aplicatia Digi Oriunde ( serviciu unicat in Ro) pe internetul de la Telekom. Nu sunt de neglijat nici costurile de Roaming care sunt cele mai mici, cu mult mai mici decat la concurenta si cand spun asta, nu ma refer doar la spatiul UE. Ca si exemplu, in Isreael un MB date este 1 euro comparativ cu 3-8 euro de la concurenta. Nu stiu unde ati gasit limitarile alea de genul 100 min/luna in Roaming national, dar sunt doar povesti, limitarea e doar pe date. Despre faptul ca te suna de la Digi sa te potolesti cu vorbitul, se intampla doar daca exagerezi (peste 1000 minute/luna pe mobil international) ceea ce alti provideri nici la pret de 10 ori mai mare nu va dau!!! Iar ca si offtopic, ma amuza cum se bucura unii cand obtin acces VOIP la negociere… adica, WTF?!? 🙂

 • xetrad

  Cum Doamne vorbesti prin internet (cu Digi oriunde) cand nu semnal la telefon?!

 • Katalin

  @Tatalubebe, 11€(tva inclus) cu putine minute internationale pe mobil, EU 4€(TVA inclus), chiar NELIMITAT.Q.E.D.

 • Luci

  @xetrad, cand citesti printre cuvinte, nu-ti ramane decat speranta ca poate-ti raspunde Dumnezeu.. 🙂

 • Victor Dulu

  Atentie, lansarea cosmote a fost cu 2000 minute/sms-uri la doar 3 euro nu 5.

  Sa speram ca piata internetului mobil o sa creasca pentru ca acum traficul este micut.

 • Jack

  Dupa tot ce s-a scris pe aici ar fi o singura concluzie de tras: cine plateste pe un abonament lunar 30-40-50-60!!! euro indiferent la ce operator cu siguranta ca nu-l duce mintea prea mult! Se pot obtine aceleasi beneficii la maxim 20-30% din aceste preturi.
  S-a mai tot scris: operatorii nu sunt prosti, deloc! Ei vor cere atat de multi bani pe serviciile pe care le ofera pe cat de tontalai sunt clientii lor.
  Daca poti sa obtii la 15 €/luna aproape aceleasi beneficii ca la 60 in conditiile in care operatorul si la 15 are profit, se naste o intrebare logica: cine e papagalul in ecuatia asta?