iPhone 6 Plus concept prezintă o evoluție grozavă pentru iPhone

  iPhone 6 Plus este cel mai mare smartphone Apple lansat vreodată, iar în ciuda ecranului foarte mare, carcasa sa are destul spațiu neutilizat pe care un grafician cu multă imaginație s-a gîndit să îl folosească într-un mod inteligent într-un nou concept. În imaginea de mai sus puteți vedea împlementarea toggle-urilor Control Center direct în partea inferioară a iPhone 6 Plus, sun ecranul ce afișează informațiile iOS-ului, butonul Home fiind în centrul noii construcții. Desigur că această implementare ar presupune folosirea unui ecran care s-ar întinde de la o margine la alta a carcaseiîn toate direcțiile, iar Apple nu va face acest lucru prea curând pentru dispozitivele sale.

  Chiar și așa, ideea este cât se poate de grozavă și ar simplifica extrem de mult procesul de interacțiune cu multe funcții ale sistemului de operare, dar din păcate Apple nu va oferi o asemenea funcționalitate pentru viitoarele sale smartphone-uri.

4 COMENTARII

  1. Urat rău !! Cum sa ai difuzorul si butonul in ecran?:)) iPhone 7 va fi puțin mai subțire si putina schimbată culoare la benzile din spate nimic mai mult ai va avea 2gb ram