Urgent Cargus – mai puternici pentru tine pentru a îndeplini dorințe peste noapte

  În România magazinele online au înregistrat un boom în ultimii ani, românii îmbrățișând ideea de a cumpăra aproape tot ceea ce au nevoie din confortul propriei case, cu un calculator conectat la internet în față. La baza fiecărui magazin online de succes stă o companie de curierat suficient de profesionistă pentru a livra comenzile la timp și în siguranță în orice colț al țării, indiferent de vreme. În această idee companiile de curierat Cargus și Urgent Curier au fuzionat în luna iulie a acestui an devenind Urgent Cargus, cu capacitatea de a transporta orice, oricând în condiții de deplină siguranță de pe o zi pe alta.

 Pentru a demonstra capacitatea celor 1800 de curieri, de a transporta orice fel de colete, oriunde în țară, cei de la Urgent Cargus au pornit într-un tur al României pentru a-i îndeplini visul unui tânar student. Având de mic copil dorința de a face turul României cu bicicleta, tânărul avea să fie surprins de către tatăl său cu o bicicletă trimisă cadou pentru viitoarea sa călătorie prin țară. Bicicleta a plecat în 30 octombrie din Tulcea si, a doua zi, dupa ce a străbătut mii de kilometri într-un tur al României ce a purtat-o până în Suceava, Oradea, Timișoara, Slatina si București, a ajuns la tânărul student din Constanța.

 Alegerea unei companii de curierat profesioniste care să transporte rapid și în siguranță coletele este cheia unui magazin online de succes, a unui vânzător pe oricare dintre website-urile de licitatii, dar și singura soluție pe care orice persoană trebuie să o aibă în vedere atunci când trimite un colet. În acest sens vă învit să descoperiți accesand această pagină călătoria magică a bicicletei către noul său proprietar, dar și motivele în baza cărora trebuie să alegeti Urgent Cargus pentru viitoarele voastre colete trimise în țară.