Prima Pagina BigBoss Everest aduce noi metode de a controla muzica în aplicația Music a...

Everest aduce noi metode de a controla muzica în aplicația Music a iOS

  Everest este un tweak lansat în cursul zilei de ieri în Cydia pentru iPhone, iPad și iPod Touch-urile care rulează iOS 8, iar cu ajutorul său putem implementa noi opțiuni de controlare a aplicației Music în sistemul de operare al celor de la Apple. După cum puteți vedea deja din imaginea de mai sus, tweak-ul afișează un banner de notificări în partea superioară a ecranului iDevice-urilor noastre, el menționând melodia ascultată, autorul său, împreună cu opțiuni de control a muzicii. Bannerul este afișat folosind un gest setat în pluginul Activator, iar întreprinderea sa va permite controlarea aplicației Music în doar câțiva pași.

Everest is a new tweak that allows you to access media controls, quick and fast. It uses an activator gesture to show the banner. The banner allows you to play/pause, swipe to go forward, swipe to go backward. Everest is also shown when the song changes. Everest results in a simple, non-interrupted user experience!

  Everest este disponibil la prețul de 1$ în repo-ul BigBoss al Cydia, dar trebuie făcut jailbreak iOS 8.1 pentru a îl putea instala.

 • qqq

  salut,

  a little out of topic…stie cineva un tweek prin care pot dezactiva acele” Recent-uri” care apar sus in multitasking la ios 8? ma enerveaza la culmea..o idiotenie d p meu de vedere, multumesc,

 • Marvel

  Configurari, Mail Contacte Calendar, Afisare in comutator aplicatii si… GATA !!!

 • ip6

  Merci, nu stiam de setare