Prima Pagina Apple iMessage are probleme de functionare pe iPhone, iPad si iPod Touch

iMessage are probleme de functionare pe iPhone, iPad si iPod Touch

  iMessage, serviciul de mesagerie dezvoltat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, are in momentul de fata probleme de functionare, el fiind indisponibil pentru o multitudine de utilizatori din lumea intreaga. Pe reteaua de socializare Twitter un numar tot mai mare de utilizatori raporteaza faptul ca serviciul este inaccesibil, problemele venind la doar o ora dupa lansarea iOS 8.1.1 si OS X 10.10.1. In ciuda numeroaselor probleme compania Apple nu listeaza existenta in pagina dedicata statusului serviciilor iCloud vreo indisponibilitate pentru utilizatorii sai deocamdata.

  iMessage a avut numeroase probleme in trecut, ele venind in principal de la modificari facute de catre compania Apple pentru functionarea serverelor sale, asa ca indisponibilitatea de acum va fi cel mai probabil de scurta durata. Acestea fiind spuse, iMessage ar trebui sa revina la functionalitate normala in perioada imediat urmatoare si veti afla de aici cand lucrurile revin la normal.

UPDATE: Toate problemele au fost rezolvate.

 • AndreiBM

  Eu nu am probleme…

 • Fane

  Am verificat, nu am probleme cu 8.1.1

 • Catalin

  Eu am avut probleme pe un 5s, ios 8.1.
  Mesajele plecau de la mine dar nu ajungeau la destinatar.
  Acum pare ca functioneaza.

 • amfetamin

  @catalin: pai daca destinatarul era Băse(care are si el iPhone 6 plus),normal ca n-au ajuns, ti-a interceptat SRI-ul mesajele si ti le-a blocat,atenție in viitor la destinatar! :-))

 • cccc

  Numai la o persoană din telefon, dacă ii trimit in Masai nu ajunge