Prima Pagina Apple iOS 8.1.1 – iata ce trebuie sa faci daca ai sau vrei...

iOS 8.1.1 – iata ce trebuie sa faci daca ai sau vrei jailbreak!

  iOS 8.1.1 a fost lansat de aproximativ o ora pentru iDevice-urile noastre si printre noutatile aduse de catre ea se numara si blocarea solutiei de jailbreak Pangu8 lansata in cursul lunii trecute pentru terminalele ce ruleaza iOS. Compania Apple a blocat tacit vulnerabilitatile in baza carora era facuta solutia de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar daca faceti update la noua versiune a sistemului de operare lucrurile se complica. Avand in vedere ca iOS 8.1.1 nu poate fi jailbroken, va recomand sa il evitati pana in momentul in care veti decide ca nu mai aveti nevoie de o solutie de jailbreak.

  Daca aveti o versiune a iOS mai veche de iOS 8, atunci trebuie sa faceti update la iOS 8.1 acum pentru a putea face jailbreak si asta deoarece Apple inca semneaza SHSH-uri pentru aceasta versiune a sistemului de operare. Nu se stie cat va mai semna Apple aceste SHSH-uri si fara ele nu veti putea face restore la iOS 8.1 folosind iTunes, deci ar fi bine sa profitati de ocazie acum cat inca se poate. Pentru a face actualizare la iOS 8.1 trebuie sa descarcati versiunea corespunzatoare de aici, sa deschideti iTunes si tinand apasat butonul Shift, apoi apasant optiunea Check for Update si alegand ipsw-ul veti instala iOS 8.1.

  Din pacate se pare ca o solutie de jailbreak iOS 8.1.1 nu va fi lansata, asa ca nu va ganditi la ea.

 • Tony

  Am un ipad 4 , iOS 7.1.2 JB-uit. Ma gadeam dupa ce am citit postul asta sa trec pe 8.1 cat mai repede ca sa nu pierd fereastra de JB. Zaone , crezi ca am la dispozitie macar 2-3 ore ca sa il trec pe 8.1? Multumesc.

 • villman89

  Am trecut pe 8.1.1 cu Iphone 5, totul ok! N-am nevoie de jailbreak!

 • . ninel

  off topic….actualizare la whatsapp pt ip 6 si 6

 • sebi

  apare mesajul ca ipsw nu e bun. Oare din cauza la jailbreack ?

 • I.Aexandru

  jailbreak,il poti face acasa singur daca esti mai openminded sau cel mai bine e sa l duci “unde trebuie”?

 • I.Aexandru

  la 7.1.2 ma refer

 • Marian

  a facut cineva restore de la 8.1.1 la 8.1 ? functioneaza tot cum trebuie ? Multumesc

 • George

  incerc sa fac update la un 5S de la 7.1.2 la 8.1, am descarcat ios-ul dar cand ii dau shift+update nu-mi gaseste nici un fisier de tip .ipsw

  am dezarhivat si tot nu vede nici un fisier .ipsw in nici unul din folderele respective

  e prima oara cand incerc sa instalez un ios fara sa-l descarce iTunes direct de la apple