iOS 8.1.1 – iata ce trebuie sa faci daca ai sau vrei jailbreak!

Jailbreak iOS 8.1  iOS 8.1.1 a fost lansat de aproximativ o ora pentru iDevice-urile noastre si printre noutatile aduse de catre ea se numara si blocarea solutiei de jailbreak Pangu8 lansata in cursul lunii trecute pentru terminalele ce ruleaza iOS. Compania Apple a blocat tacit vulnerabilitatile in baza carora era facuta solutia de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar daca faceti update la noua versiune a sistemului de operare lucrurile se complica. Avand in vedere ca iOS 8.1.1 nu poate fi jailbroken, va recomand sa il evitati pana in momentul in care veti decide ca nu mai aveti nevoie de o solutie de jailbreak.

  Daca aveti o versiune a iOS mai veche de iOS 8, atunci trebuie sa faceti update la iOS 8.1 acum pentru a putea face jailbreak si asta deoarece Apple inca semneaza SHSH-uri pentru aceasta versiune a sistemului de operare. Nu se stie cat va mai semna Apple aceste SHSH-uri si fara ele nu veti putea face restore la iOS 8.1 folosind iTunes, deci ar fi bine sa profitati de ocazie acum cat inca se poate. Pentru a face actualizare la iOS 8.1 trebuie sa descarcati versiunea corespunzatoare de aici, sa deschideti iTunes si tinand apasat butonul Shift, apoi apasant optiunea Check for Update si alegand ipsw-ul veti instala iOS 8.1.

  Din pacate se pare ca o solutie de jailbreak iOS 8.1.1 nu va fi lansata, asa ca nu va ganditi la ea.

Articolul precedentOS X 10.10.1 a fost lansat de catre Apple
Articolul următoriMessage are probleme de functionare pe iPhone, iPad si iPod Touch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.