iPhone 6S ar putea avea o camera cu performante apropiate de cele ale DSLR-urilor

  iPhone 6S va fi lansat anul viitor de catre compania Apple si se pare ca cei din Cupertino testeaza deja viitoarele componente ale terminalului, inclusiv viitoarea camera pe care acesta o va include pentru utilizatori. Dimineata va prezentam un nou senzor de imagine produs de catre Sony care ar putea ajunge in iPhone 6S si acum aflam cateva detalii noi in legatura cu ceea ce vom gasi in viitorul produs al companiei americane. Conform unui jurnalist cu surse apropiate in cadrul Apple, iPhone 6S urmeaza sa includa o camera ale carei performante vor fi apropiate de cele ale unui DSLR.

  Conform informatiilor obtinute de catre jurnalist, iPhone 6S ar urma sa aiba o camera ce foloseste un sistem cu doua lentile pentru a permite inregistrarea de poze si clipuri video de calitate mult mai buna decat in trecut. Chiar daca deocamdata nu se stie exact ce specificatii va avea viitoare camera a terminalului Apple, insa compania testeaza o camera grozava pentru produsul sau. Avand in vedere ca Apple cauta in mod constant sa imbunatateasca aceasta componenta a terminalelor sale, nu este greu de crezut ca anul viitor am putea avea parte de un salt majora in ceea ce priveste capacitatea de inregistrare a pozelor.

  Avand in vedere ca vorbim despre un zvon si ca iPhone 6S va trece prin destula testare si verificare, ramane de vazut daca aceasta informatie se va dovedi a fi adevarata.