Prima Pagina Apple iPhone 6S ar putea avea o camera cu performante apropiate de cele...

iPhone 6S ar putea avea o camera cu performante apropiate de cele ale DSLR-urilor

  iPhone 6S va fi lansat anul viitor de catre compania Apple si se pare ca cei din Cupertino testeaza deja viitoarele componente ale terminalului, inclusiv viitoarea camera pe care acesta o va include pentru utilizatori. Dimineata va prezentam un nou senzor de imagine produs de catre Sony care ar putea ajunge in iPhone 6S si acum aflam cateva detalii noi in legatura cu ceea ce vom gasi in viitorul produs al companiei americane. Conform unui jurnalist cu surse apropiate in cadrul Apple, iPhone 6S urmeaza sa includa o camera ale carei performante vor fi apropiate de cele ale unui DSLR.

  Conform informatiilor obtinute de catre jurnalist, iPhone 6S ar urma sa aiba o camera ce foloseste un sistem cu doua lentile pentru a permite inregistrarea de poze si clipuri video de calitate mult mai buna decat in trecut. Chiar daca deocamdata nu se stie exact ce specificatii va avea viitoare camera a terminalului Apple, insa compania testeaza o camera grozava pentru produsul sau. Avand in vedere ca Apple cauta in mod constant sa imbunatateasca aceasta componenta a terminalelor sale, nu este greu de crezut ca anul viitor am putea avea parte de un salt majora in ceea ce priveste capacitatea de inregistrare a pozelor.

  Avand in vedere ca vorbim despre un zvon si ca iPhone 6S va trece prin destula testare si verificare, ramane de vazut daca aceasta informatie se va dovedi a fi adevarata.

 • Claudiu

  Stai linistit că nu o să se ridice la calitatea DSLR-urilor…

 • m.ionuț

  Claudiu: scrie clar : apropiate de cele ale Dslr-urilor

 • Gerry Grigore

  Asta e din ciclul aberatia zilei. Marketing Apple. Sa fie multumiti daca vor reusi macar sa egaleze Nokia Lumia la camera.

 • Stelian Petcu

  Stati linistiti baieti, nici macar n-o sa se apropie. Cel putin la detalii, dynamic range.
  Un senzor asa mic, cu o lentila minuscula, n-are cum sa egaleze imaginea data de un dslr cu un obiectiv dedicat.

 • j

  Eu m-as multumi daca ar include o camera similara cu cea de pe Note 4 ca sa nu mai vorbesc de Nokia 808 pure view, sincer…

 • EuGeorge

  Este o camera produsa de Sony,oare acest titlu va fi valabil si pt Sony Xperia Z4? sau cei de la Sony in telefoanele lor introduc camere mult mai slabe si pastreaza ce e mai bun pt Apple?

 • georgy

  Cine folosește DSLR-uri știe ca nu e adevărat.
  Cu telefonul facem poze iar cu DSLR-ul fotografii adevărate
  Întrebati orice fotograf profesionist si o sa spună același lucru