Prima Pagina 4K iPhone 6S va avea o camera grozava multumita Sony, iata ce functii...

iPhone 6S va avea o camera grozava multumita Sony, iata ce functii noi va oferi

  Sony este principalul furnizor de camere pentru terminale iPhone, iar pentru iPhone 6S pregateste una noua care ne va oferi cateva functii pe care smartphone-uri competitoare le au disponibile de ani de zile pentru utilizatori. Sony a anuntat in cursul zilei de ieri lansarea unui nou senzor de imagine pentru camere numit Exmor RS IMX230, acesta oferind posibilitatea de a inregistra poze la 21 de megapixeli folosind orice terminale mobile. Senzorul are dimensiunea de 1/2.4 inch si este capabil sa faca focus automat in 192 de puncte simultan, aceasta functie imbunatatind capacitatea sa de a inregistra poze sau clipuri video in miscare.

  Pentru iPhone 6S acest nou senzor de imagine permite inregistrarea de poze si clipuri video 4K HDR, capacitatea de a inregistra poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta fiind deasemenea imbunatatita. Sony a oferit camere pentru toate iPhone-urile lansate pana acum de catre compania Apple si este extrem de probabil ca aceasta noua componenta sa ajunga in iPhone 6S, chiar daca nu cu exact aceleasi specificatii. E putin probabil ca Apple sa faca un salt de la 8 megapixeli la 21 de megapixeli pentru terminalele iphone, dar inregistrarea de clipuri video 4K va fi cu siguranta disponibila anul viitor.

 • rundown

  exista o aplicatie in appstore numita vizzywig 4K care filmeaza la rezolutie 4k insa ocupa foarte mult spatiu… ex un clip de 12 secunde ocupa 0.88 gb 🙁 deci daca aveti 16/32 gb nu srcmerita sa va jucati cu el….

 • nucu

  Ceva miscari

 • Bogdan

  Asa se zicea si despre un ecran mai mare si de la 4′ la 5.5′ e o diferenta

 • Marius

  Mofturi cu filmarea la 4k hai sa fim seriosi. Multi vor filmare 4k dar nu stiu sa tina telefonul corrct cand filmeaza. Si doar nu filmezi o nunta cu iPhonul !?! Eu sunt super multumit de ceea ce poate iPhonul meu 6 pe partea de foto. Vreau poze profi scot din rucsac Canon-ul 6D care e fullframe si trag cateva cadre. Cadre superbe va doresc !!!

 • nyk

  nu exista 32 gb la iPhone 6

 • Pingback: iPhone 6S ar putea avea o camera cu performante apropiate de cele ale DSLR-urilor | iDevice.ro()

 • gabriel

  da dar 5s are 32gb si suporta filmare 4k