Apple va include un produs Beats in iOS incepand de anul viitor

  Apple a cumparat compania Beats pentru suma de 3.2 miliarde de dolari in cursul acestui an, achizitia fiind cea mai mare si mai prestigioasa din istoria companiei Apple de pana acum. Beats a venit la pachet si cu o serie de produse si servicii extrem de interesante, unul dintre ele fiind un serviciu de streaming audio care completeaza iTunes Radio-ul disponibil deja gratuit in aplicatia Music a iOS. Pentru a oferi utilizatorilor si mai multa versatilitate in iOS, compania Apple intentioneaza sa integreze serviciul Beats Music in iOS incepand cu anul viitor, utilizatorii urmand a avea cel mai probabil acces la el prin aplicatia Music.

Apple will bundle the subscription music service it acquired from Beats into its iOS operating system early next year, instantly making it available on hundreds of millions of iPhones and iPads – and ramping up pressure on Spotify, the market leader in music streaming.

  Nu se stie deocamdata daca Apple va redenumi serviciul pana in momentul integrarii in iOS sau va decide sa il ofere sub acelasi nume, insa indiferent de decizie, se pare ca el are sanse foarte mari as faca parte din iOS. Apple avea nevoie de un serviciu de streaming audio pentru iOS-ul sau, iar cel al Beats pare fi cat se poate de potrivit, mai ales ca vine la pachet cu peste 250.000 de abonati platitori.