Apple va include un produs Beats in iOS incepand de anul viitor

  Apple a cumparat compania Beats pentru suma de 3.2 miliarde de dolari in cursul acestui an, achizitia fiind cea mai mare si mai prestigioasa din istoria companiei Apple de pana acum. Beats a venit la pachet si cu o serie de produse si servicii extrem de interesante, unul dintre ele fiind un serviciu de streaming audio care completeaza iTunes Radio-ul disponibil deja gratuit in aplicatia Music a iOS. Pentru a oferi utilizatorilor si mai multa versatilitate in iOS, compania Apple intentioneaza sa integreze serviciul Beats Music in iOS incepand cu anul viitor, utilizatorii urmand a avea cel mai probabil acces la el prin aplicatia Music.

Apple will bundle the subscription music service it acquired from Beats into its iOS operating system early next year, instantly making it available on hundreds of millions of iPhones and iPads – and ramping up pressure on Spotify, the market leader in music streaming.

  Nu se stie deocamdata daca Apple va redenumi serviciul pana in momentul integrarii in iOS sau va decide sa il ofere sub acelasi nume, insa indiferent de decizie, se pare ca el are sanse foarte mari as faca parte din iOS. Apple avea nevoie de un serviciu de streaming audio pentru iOS-ul sau, iar cel al Beats pare fi cat se poate de potrivit, mai ales ca vine la pachet cu peste 250.000 de abonati platitori.

3 COMENTARII

  1. Intradevar, mai bine baga o pereche de casti beats care sunt net superioare celor de la apple. Am ascultat la un htc, care vine cu casti beats si nu se compara cu cele de la apple. Sa nu mai vorbesc ca cele de la mar sunt si foarte proaste cand vine vorba de putina miscare, practic iti cad din urechi la o simpla alergare.
    Au facut ei atata publicitate cand au scos castile si in final s-au dovedit ca sunt o mare mizerie, mai proaste ca prima varianta.

  2. @Oancea asta e parerea ta despre castile apple in cazul meu e altceva. da cele de la htc (beats) se aud mai bine doar ca mie si nepotului meu ne iese la ce-a mai mica miscare din urechi. nepotul si-a cumparat casti de la appel ca cele de la htc poate sa le foloseasca numai cand sta in pat sau pe scaun nemiscat. mai am un coleg care si-a cumparat casti de la beats(99$) in ear si tot asa probleme cu picatul din ureche, pana la urma si-a luat de la apple si e super multumit.
    nu generaliza situatia ta.